Nieuwe tas nodig? Dit zijn de mooiste handtassen van het seizoen

Als het over tassen gaat, hebben we elk seizoen een (of vijf) nieuwe nodig. Inmiddels heb je waarschijnlijk je volledige winter-garderobe wel bij elkaar geshopt en dat is hét perfecte excuus om een upgrade aan je tassencollectie te geven. Overigens is elk excuus perfect als het om tassen gaat.

Of je nou op zoek bent naar een mooie crossbody, een klassieke handtas of een kekke clutch, er is voor ieder wat wils.

Tassentrends voor 2020

Januari is de perfecte maand om even alle modetrends voor het komende jaar op een rijtje te zetten. Je hoeft niet naar afspraken, je weekenden zijn niet volgepland en hopelijk heb je nog wat geld over. Perfect om jezelf te trakteren op een nieuwe tas. Want een tas is veel meer dan alleen een nuttig accessoire, het is een heus fashion statement.

Precies om die reden hebben we dit seizoen weer minstens een paar van die nieuwe pareltjes nodig. Omdat je wel wat inspiratie kan gebruiken, hebben wij de beste tassen van dit winterseizoen op een rijtje gezet. Kijk en kwijl alvast een beetje weg.

1. The Pouch – Bottega Veneta (€2100)

Oké, voor deze clutch moet je misschien wel heel diep in de buidel tasten, maar dat is het volledig waard. Bottega Veneta is namelijk hét merk van dit moment en deze clutch is gewoon prachtig. En dat is reden genoeg om de tas aan te schaffen.

tassen seizoen
Bottega Veneta

2. Soft Leather Clutch Bag – Arket (€175)

Mocht je even geen geld hebben voor de Bottega Veneta clutch (wat wij volledig begrijpen), dan is deze tas van Arket een perfect alternatief. Classy en helemaal in de stijl van nu.

tassen seizoen
Arket

3. Metal Mesh Baguette – Zara (€39,95)

De Baguette tas is helemaal terug. Met deze metallic baguette van Zara steel jij de show en dat voor een zacht prijsje.

tassen
Zara

4. Saddle Bag – Dior (€2600)

Ook de Saddle Bag is weer helemaal terug en blijft dit seizoen relevant. Mocht je nog twijfelen, deze tas is de perfecte investering. Volgens Dior blijft hij nog wel even in de collectie, want er komen steeds nieuwe variaties bij.

tassen seizoen
Dior

5. Weave White Cross Body Bag – Topshop (€34)

De geweven tas is de trend van dit seizoen en natuurlijk is die van Bottega Veneta om bij weg te kwijlen, maar deze cross body van Topshop mag er ook zeker wezen.

tas
Topshop

6. Mini Keeley Shoulder Bag – Mulberry (€695)

Mocht je behoefte hebben aan wat meer kleur, dan is de Mini Keeley tas van Mulberry perfect voor jou. De tas is makkelijk om je schouder te dragen en kan je dus overal mee naartoe nemen.

Mulberry

 

7. Braided Leather Crossbody Bag – &Other Stories (€139)

Van deze gewatteerde cross body tas wordt iedereen blij. De stijl is helemaal van het seizoen en een zwarte tas is natuurlijk nooit weg. Wij worden hier vrolijk van.

tassen seizoen
&Other Stories

 

8. Two-Tone Canvas and Leather Bag – Fendi (€1550)

Deze tas van Fendi is perfect voor al je dagelijkse benodigdheden én voor al jouw geheimen. Het kleine tasje is voor al je belangrijke spullen en het grote vak is perfect voor alles wat je mee wil nemen.

tassen seizoen
Fendi

Glamour

Reageer op artikel:
Nieuwe tas nodig? Dit zijn de mooiste handtassen van het seizoen
Sluiten