Zita Vervoort
Zita Vervoort Beauty 24 jan 2020

5x tattoo artists in Nederland voor minimalistische tattoos

Tattoos heb je in alle soorten en maten en in verschillende stijlen en kleuren. Je kan ervoor kiezen een grove of uitbundige tatoeage te nemen, maar het tegenovergestelde is ook een optie. Er zijn namelijk een hoop goede tattoo artists in Nederland die een minimalistische tattoo voor je zetten.

Houd je niet van grote, overdreven tattoos, maar wil je wel iets interessants op je lichaam vereeuwigen? Check dan dit lijstje met minimalistische tattoo artists in Nederland.

Minimalistische tattoo artists

Minimalistische tattoos zijn er niet alleen voor de mensen die geen uitbundige kleurplaat op hun lichaam willen. Ze zijn er ook voor de mensen die een beetje afwisseling willen tussen grove en minder grove ontwerpen. Het doel van een minimalistische tatoeage is eigenlijk om het zo simpel mogelijk te houden, maar het tóch interessant te maken om naar te kijken.

Ben je van plan om een minimalistische tatoeage te zetten en wil je wat inspiratie opdoen? Neem dan vooral dit lijstje even door en breng een bezoekje aan één van deze tattoo artists.

1. @rosie_seventyeight (Rosie) in Utrecht

Rosie is de medeoprichtster, tatoeerder en comedian van The Ink Society in Utrecht. Zij werkt vooral met abstracte composities, minimalisme, geometrische dieren, gradient (kleur) lijnwerk en hadden we al minimalisme gezegd? Haar ontwerpen lopen ver uiteen, maar toch zien we ook grote overeenkomsten waardoor je gelijk ziet dat het werk van Rosie is. Hoe leuk?

2. @angienoirtattoo (Angie Noir) in Amsterdam

Ben je niet op zoek naar fine lines en meer naar wat grafische vormpjes en langgerekte ontwerpen? Breng dan een bezoekje aan Angie Noir, tattoo artist bij Salon Serpent. Angie tatoeëert unieke en handgemaakte designs en ze werkt heel precies. Ze werkt met stippen en lijntjes, dus er is voor ieder wat wils. Let’s go.

3. @joeydeboer (Joey de Boer) in Amsterdam

Voor minimalistische plaatjes én teksten kan je terecht bij Joey de Boer. Joey is te vinden in de Haarbarbaar Tattooshop Amsterdam, dus je gaat ook meteen met een nieuw kapsel naar huis. Joey tatoeëert grote en kleine ontwerpen op een minimalistische manier, waardoor het net lijkt alsof het met een fineliner getekend is. Alle fans van minimalisme weten waar ze terecht kunnen.

4. @roi.punt (Roy Oosterbeek) in Amsterdam

Roy is ook van alle markten thuis, hij tatoeëert namelijk minimalistische én grovere tattoos. Er komen veel fineline tattoos voorbij op zijn Instagram-pagina en wij zijn er verliefd op. Van bloemen tot huizen, van mensen tot dieren, Roy vereeuwigt de mooiste minimalistische tattoos voor je.

5. @madkasantirto (Maarten Kasantirto) in Amsterdam

We sluiten dit rijtje af met een tattoo artist die vooral teksten op een mooie, minimalistische manier op jouw lichaam zet. Eén woord of meerdere zinnen, Maarten zet het met alle liefde voor je. Naast de mooie lettertypes die voorbij komen, zet Maarten ook prachtige, minimalistische plaatjes. Bezoek snel Ink District in Amsterdam voor een tattoo middagje.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
5x tattoo artists in Nederland voor minimalistische tattoos
Sluiten