Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 10 jun 2020
Leestijd: 3 minuten

Inkspiration – Dit zijn de tattoos van onze favoriete celebrities

Vandaag de dag is het net zo makkelijk om een tattoo te laten zetten als een extra gaatje in je oor te schieten. Of je nou een hele sleeve laat zetten of een minimalistische tattoo, het lijkt erop dat iedereen, ook de celebrities, tegenwoordig een tatoeage heeft.

Onze celebrities zijn fan van de tattoo. Wij hebben een lijstje gemaakt van de leukste tattoos van de Hollywood-sterren. Inspiratie all over.

Mooie tattoos

Smaken verschillen, zeker als het om tattoos gaat. Veel mensen gebruiken tatoeages om persoonlijke overtuigingen of ervaringen uit te drukken, terwijl anderen ze gewoon als een mooie illustratie zien. Wij zijn in ieder geval fan van tattoos en delen daarom de mooiste inks van onze favoriete celebrities.

1. Miley Cyrus

Middenin de scheiding met haar ex Liam Hemsworth heeft Miley Cyrus een bezoekje aan haar tattoo-artist gebracht. Celeb tattoo-artist Daniel Winter, op Instagram beter bekend als @winterstone, heeft ‘freedom’ op haar knokkels getatoeëerd. Eerder liet ze ook al een post-breakup tatoeage zien op de MTV VMA’s met de tekst: “My head was feeling scared, but my heart was feeling free”. Dat Miley een vrije vogel is, is wel duidelijk.

2. Demi Lovato

Ook Demi Lovato is fan van tattoo-artist van Daniel Winter. Zij liet een minimalistische tattoo op haar ringvinger tatoeëren, waar ‘me’ staat. Op haar Instagram schreef ze: “Me first ? thank you @winterstone for my new forever reminder.. #i?me” .

3. Ariana Grande

Dat Ariana Grande een fan is van tattoos blijkt wel. Ze heeft inmiddels meer dan 45 tatoeages en wij zijn ervan overtuigd dat ze er nog meer zal laten zetten. Na haar Billboard Award liet ze een maan en sterren op haar hand tatoeëren, we like.

4. Emilia Clarke

Emilia Clarke, beter bekend als Daenerys Targaryen en Mother of Dragons uit Game of Thrones, heeft kleine draakjes op haar rechterpols laten tatoeëren. Wij zijn fan.

5. Sophie Turner

Ook Game of Thrones ster Sophie Turner is een tatoeage-fan, eerder liet zij al een vlammetje op haar vinger tatoeëren. Recent liet ze daar, samen met Joe Jonas, een bijna identieke tatoeage zetten. Couple-goals.

6. Zayn Malik

Volgens verschillende bronnen heeft Zayn Malik de ogen van zijn ex Gigi Hadid op zijn borst laten tatoeëren. Zayn staat sowieso bekend als een tattoo-lover , maar wij zien de gelijkenis ook met de blauwe ogen van Gigi.

7. Cara Delevingne

Wij zijn verliefd op de stijl van queen Cara en ook haar tattoos mogen er wezen. Veel van haar tattoos zijn gezet op plekken die we niet vaak zien op foto’s. In 2017 liet ze zelfs een tatoeage zien op de achterkant van haar hoofd.

8. Bella Hadid

Er is natuurlijk geen twijfel dat Bella een angel is, maar ze liet de engelenvleugels ook nog tatoeëren op haar enkels. Of het een tribute is aan haar Victoria’s Secret show weten we niet zeker, maar het is wel heel mooi.

9. Rihanna

Rihanna is geen tattoo-newbie. Vooral haar handen en vingers zijn versierd met tatoeages. Een mooie armband rond haar pols en een matching tattoo op haar hand. Op haar enkel heeft Rihanna een haai gezet, die haar herinnert aan een date naar het aquarium met Drake.

10. Kylie Jenner

Natuurlijk kan Kylie Jenner niet missen in dit lijstje. Zij liet een rode tattoo zetten van haar oma’s naam in het handschrift van haar opa. Een fan vroeg haar hoe ze op de tattoo was gekomen en ze antwoordde: “was close to my grandfather but he has passed. Wanted to honour both of them.” Over de kleur zei ze: “red is different.”

We hebben ook inspiratie voor feministische tattoos voor je verzameld.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Inkspiration – Dit zijn de tattoos van onze favoriete celebrities
Sluiten