Gina Koninkx
Gina Koninkx Celebrity 8 mrt 2022
Leestijd: 3 minuten

Ga er maar even voor zitten want dit zijn de 10 heetste celebrities met tattoos

Kunnen we unaniem besluiten dat mannen met tattoos misschien wel de meest sexy mannen op aarde zijn? Fijn. Want we hebben toch een rijtje hete mannen voor jullie klaar staan. Allemaal voorzien van een sleeve, nektattoo of spreuk. Enkele voetballers kunnen natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje, maar wist jij al dat Joe Jonas ook voorzien is van een aantal goede plakplaatjes?

Screenshotten maar! Wij mochten (thank our job) het web afspeuren om foto’s te zoeken van de tien knapste celebrities van dit moment mét tattoos. Eitje.

Knappe celebrities met tattoos

We hadden op z’n minst 50 mannen in dit rijtje kunnen plaatsen, maar voor nu: deze 10 getattoëerde gozers maken heel wat in ons los *kwijl*.

1. Damiano David

Toen Damiano in 2021 in Rotterdam het podium betrad met zijn rockband Måneskin sloegen heel wat vrouwenharten op hol. Deze Italiaanse God kan dus echt niet in dit rijtje ontbreken. Je zal deze heerlijkheid maar voor je hebben staan in de slaapkamer.

2. Gregory van der Wiel

Ook de Nederlandse ‘Greg’ – ja wij geven hem een koosnaampje – heeft een waardig plekje verdiend in deze lijst. Op beide armen is geen leeg plekje meer te bekennen en dat vinden wij maar al te mooi. Zijn nek is inmiddels ook behoorlijk versierd en met zo’n outfitje staat dat natuurlijk onwijs sexy.

3. Joe Jonas

Ook Joe van de Jonas-clan is tegenwoordig voorzien van enkele plakplaatjes. Hij is weliswaar niet van top tot teen onder getattoëerd maar door een paar kleine plaatjes is deze jongen veranderd in een echte vent.

4. Keneti James Fitzgerald ” KJ ” Apa

Mogelijk een van de hotste mannen van dit moment überhaupt, en de tattoos maken het alleen maar beter. Keneti (beter bekend als KJ) siert zijn lijf met steeds meer tatoeages en wij zijn groot fan.

5. Adam Levine

Ook rockster Adam Levine heeft een goede tattooverslaving te pakken. It’s a lifestyle. Zou hij daarom zo viral zijn gegaan met zijn nieuwste single?

6. Justin Bieber

Justin Bieber heeft inmiddels meer dan 60(!) tattoos. Een behoorlijke verzameling en wij schreven eerder over een aantal van zijn meest sexy exemplaren.

7. Arie Boomsma

Hij kan dippen in ijsbaden wat hij wil, deze tattoos krijgt hij er never nooit meer af. En da’s maar goed ook want Arie blijft toch wel ‘s Neerlands knapste man (mét tattoos).

8. LeBron James

Reken maar dat veel vrouwen met liefde en plezier meekijken naar de NBA-league als LeBron James uitkomt voor zijn team Los Angeles Lakers. Geen wonder, kijk ‘m nou.

9. David Beckham

Natuurlijk kan deze bekende voetballer niet ontbreken op dit lijstje. Hij mag dan inmiddels al behoorlijk op leeftijd zijn (hallo knappe man van 46), die tattoos maken het alleen maar beter.

10. Shawn Mendes

Hij heeft dan wel geen sleeves of opvallende nektattoo, Shawn Mendes heeft toch echt een aantal plakplaatjes op z’n lijf staan. Zoek en gij zult vinden.

Wil je zelf een tattoo? Inkspiration: 15 x kleine tattoos voor op én achter het oor

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.