Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 4 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Waarom wisten we niet dat Khloe Kardashian tattoos heeft? Dit zijn ze allemaal

Khloe Kardashian is niet vies van een beetje verandering. Ze wisselt regelmatig van haarkleur, bezoekt zo nu en dan haar cosmetisch arts en weet ons altijd te verassen met haar make-up looks. Waar ze ons nog meer mee verrast zijn haar tattoos. Zijn wij de enigen die dit compleet hebben gemist?

En we vertellen je alvast: Khloe’s tattoo-journey ging niet geheel vlekkeloos.

Dit zijn alle tatoeages van Khloe Kardashian

Het zijn er niet veel. Het waren er ooit drie, maar nu zijn er slechts twee over.

1. De ‘daddy‘ tattoo

Deze heeft de Kardashian inmiddels weg laten laseren. Khloe liet de tattoo zetten tijdens haar tienerjaren  om haar vader Robert Kardashian te eren. De plek waar ze de tattoo liet zetten is niet heel – uuuhm – tactisch. Ze liet het woord ‘daddy‘ op haar onderrug zetten. Jep, de welbekende trampstamp. Kim plaagde Khloe ook met de tattoo, zo liet ze ooit weten in een Instagram-Story.

“Got this bad boy when I was 16…. Not so cute anymore🙊 I should’ve listened to Kim when she told me ‘you don’t put a bumper sticker on a Bentley.’ Bye-bye bumper sticker!!! Thank you Dr Ourian!!!! You are the best!”

2. Lamar Odoms initialen

Khloe is een impulsieve en spontane meid. Ooit – lees: toen ze nog gelukkig was met Lamar – liet ze zijn initialen op haar hand tatoeëren. Ze is zeven jaar getrouwd geweest met de basketballer, tot ze in 2016 een punt zette achter de relatie. In tegenstelling tot de ‘daddy‘ tattoo, heeft ze deze niet laten verwijderen. En dat terwijl Lamar zijn tattoo van Khloe wel heeft verwijderd vorig jaar. Ouch.

3. De ‘I love you‘ tattoo

Na het verwijderen van de ‘daddy‘ tattoo, wilde Khloe opnieuw iets zetten in het teken van haar vader. Dit keer iets subtieler. Khloe tatoeëerde ‘I love you‘ in het handschrift van haar vader op haar pols. En ja, dit is stukken beter dan het eerste exemplaar.

Elite Daily

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Waarom wisten we niet dat Khloe Kardashian tattoos heeft? Dit zijn ze allemaal
Sluiten