Bye bitch – Taylor Swift stoot Kylie Jenner van de troon als best betaalde entertainer ter wereld

Als er een ding is waar Taylor Swift goed in is, is het geld verdienen. Deze week onthulde Forbes Magazine dat de 29-jarige zangeres Kylie Jenner van de troon heeft gestoten als best betaalde celebrity ter wereld.

Taylor Swift bestbetaalde entertainer ter wereld

In de Forbes Celebrity 100-lijst maakte het magazine bekend dat Taylor Swift op nummer 1 staat als best betaalde celebrity in 2019. Wat de zangeres dan precies heeft verdiend, dat jaar? $185 miljoen. Jepperdepep, dat is kapotveel geld.

✌️Friday calmness✌️

2.3m Likes, 0 Comments – Taylor Swift (@taylorswift) on Instagram: “✌️Friday calmness✌️”

Met dit enorme bedrag laat Taylor Kylie Jenner, die vorig jaar op de eerste plaats stond, achter zich. Toch mag ook de 21-jarige beautymagnaat niet klagen. Madame heeft vorig jaar namelijk dankzij Kylie Cosmetics rustig een miljoentje of 170 binnengeharkt.

obsessed with my new @jadellebh jewelry ?

6.4m Likes, 50k Comments – Kylie (@kyliejenner) on Instagram: “obsessed with my new @jadellebh jewelry ?”

Andere namen in de Forbes-lijst zijn Kanye west (met $150 miljoen op nummer 3), Lionel Messi (met $127 miljoen op nummer 4) en Ed Sheeran (met $110 op nummer 5). Het feit dat Taylor met haar nummer éénpositie behoorlijk wat Kardashians achter zich laat (Kim staat ook nog ergens in de lijst), moet toch goed voelen gezien haar eeuwige feud met de familie. En hé, hoe tof is het dat er wéér een vrouw op de eerste plaats staat in een lijst en industrie die vooral wordt gedomineerd door mannen?

Dit vind je ook interessant:
Taylor Swift en Justin Bieber zijn weer aan het ruziën en heel Hollywood bemoeit zich ermee

Forbes

Reageer op artikel:
Bye bitch – Taylor Swift stoot Kylie Jenner van de troon als best betaalde entertainer ter wereld
Sluiten