Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Entertainment 26 jul 2020
Leestijd: 2 minuten

Wow – Taylor Swift heeft een dubbelganger op TikTok en je ziet geen verschil

Sommige celebrities hebben zulke goeie dubbelganger, daar word je bang van. Niet gek dat die mensen constant worden verward met grote celebrities, ze lijken er sprekend op. Zo kwamen we een dubbelganger van Taylor Swift tegen op TikTok en we wisten niet wat ze zagen.

Weten we zeker dat het niet Taylor herself is?

Dubbelganger Taylor Swift op TikTok

Een ding is zeker: Taylor Swift zal zelf ook schrikken als ze de video van Ashley ziet op TikTok. De twee lijken niet alleen sprekend op elkaar, maar wonen ook nog eens allebei in Nashville. Niet gek dus dat Ashley onder haar TikTok-video verschillende scenario’s bespreekt waarbij mensen constant denken dat zij Taylow Swift is.

Of ze nou naar de supermarkt gaat of een date heeft met haar man, er komen altijd wel mensen naar haar toe om te vragen of ze op de foto mogen met haar (en ja, omdat ze denken dat het Taylor Swift is). “You look more like Taylor than Taylor looks like Taylor,” zegt iemand in de comments. Oordeel zelf en zoek de verschillen, wedden dat je ze niet vindt?

@traumarn13TRUE STORY! ##nashville ##taylorswift ##swifties ##target ##mall ##tennessee ##not ##public ##truestory ##fyp ##mylife ##nojoke ##viral

♬ Hood Baby – Kbfr

Meer met elkaar gemeen

Naast het feit dat Ashley en Taylor Swift precies hetzelfde kapsel hebben én een soortgelijk postuur, hebben ze nog veel meer gemeen. Op het TikTok-account van Ashley staat namelijk dat ze groot fan is van Grey’s Anatomy. Je raadt het al, Taylor Swift vindt die serie ook te gek.

Dubbelganger Jennifer Anniston

Tuurlijk zijn Ashley en Taylor Swift niet de enige twee die veel op elkaar lijken. Onlangs ging een Amerikaanse blogger nog viral omdat mensen haar de perfecte dubbelganger van de Friends-actrice Jennifer Anniston vonden.

De blogger was nietsvermoedend bij de kapper, waarna een foto van haar nieuwe coupe op Instagram werd geplaatst. De reacties stroomden binnen, mensen dachten dat het Jennifer Aniston was. Hoewel al vanaf de middelbare schooltijd tegen haar wordt gezegd dat ze op Rachel van Friends lijkt, ziet ze het zelf eigenlijk niet.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Wow – Taylor Swift heeft een dubbelganger op TikTok en je ziet geen verschil
Sluiten