admin
admin Entertainment 17 okt 2017

Taylor Swift filmde vannacht een mysterieuze nieuwe videoclip in Londen

Het heeft een tijd geduurd, maar is eindelijk een nieuw album van Taylor Swift onderweg. En een nieuw album betekent automatisch ook nieuwe videoclips. De clip van ‘Look What You Made Me Do’ heeft er wel voor gezorgd dat we hoge verwachtingen hebben voor de komende video’s.

Afgelopen nacht is Taylor in Londen gespot terwijl ze haar nieuwste clip aan het opnemen is. Je ziet haar achterin een taxi, op de Millennium Bridge en in een dubbeldekker. De shoot was ’s nachts, zodat er zo min mogelijk mensen bij waren die al stiekem beeldmateriaal naar buiten konden brengen. Toch zijn er altijd mensen die het wel opvalt dat Taylor Swift ineens voorbij komt rijden – dus zijn er wat stiekeme foto’s gemaakt.

Het wordt waarschijnlijk de clip voor het nummer ‘… Ready for it?’, wat volgens fan-speculaties over één van haar Engelse exen zou gaan. Als dat zo is, kunnen we zeker wat geweldige referenties en shade richting Harry Styles of Tom Hiddleston verwachten. Andere speculeren dat het juist over haar huidige vriendje Joe Alwyn zou gaan, wat de sfeer van de clip natuurlijk heel anders maakt.

We kunnen niet wachten tot de drop van haar nieuwe album en tot we deze clip kunnen zien. Denk jij dat het over een van haar exen gaat of juist over haar huidige boyfriend?

POPsugar

Reageer op artikel:
Taylor Swift filmde vannacht een mysterieuze nieuwe videoclip in Londen
Sluiten