Zita Vervoort
Zita Vervoort Entertainment 26 jan 2020
Leestijd: 2 minuten

De trailer van de Netflix documentaire over Taylor Swift is eindelijk te zien en het ziet er veelbelovend uit

We kennen Taylor Swift natuurlijk als de altijd mooie en grappige zangeres uit Amerika. Nu breidt ze haar muziekcollectie uit met een eigen documentaire op Netflix. In de Netflix documentaire Miss Americana zien we voor het eerst het privé leven van de singer-songwriter. We can’t wait.

De zangeres kent jaren van succes en heel veel nummer één hits, nu krijgen we eindelijk een kijkje achter de schermen.

Netflix documentaire Taylor Swift

We hoopten al jaren op een documentaire over Taylor Swift. We keken niet alleen in onze jeugd op naar de zangeres, maar bewonderen haar nu nog steeds. En nu is het dan eindelijk zo ver: Taylor krijgt haar eigen Netflix documentaire zodat we haar privé leven volgen. Nadat de documentaire op 23 januari te zien was op het Sundance Film Festival, kunnen we hem op 31 januari bewonderen op Netflix. YES. De Netflix documentaire is geregisseerd door de Emmy-winnende regisseuse Lana Wilson.

De trailer

Taylor deelt de emotionele trailer op haar eigen Instagram-pagina. “Miss Americana – Official Trailer. It’s been a long time coming. Out in select theaters and on @NetflixFilm January 31,” schrijft de zangeres onder de post.

In de trailer vertelt ze over het feit dat ze constant vecht voor het respect van anderen. Ze licht toe waarom ze voor een jaar van de publieke radar verdween en hoe ze geleerd heeft haar mening te laten horen. You go, Taylor. En we krijgen zelfs een vluchtige blik van haar lange relatie met Joe Alwyn. OMG.

Een grote opluchting

Voor Taylor komt de release van deze documentaire als een grote opluchting. Ze had namelijk een lange discussie met haar ex-manager over de rechten van haar nummers. Deze nummers mocht ze daarom eerst niet gebruiken in haar documentaire. Gelukkig zijn ze tot een akkoord gekomen heeft ze een prachtige documentaire neer kunnen zetten.

Of je nou een Swiftie bent of niet, deze Netflix documentaire wil je sowieso op je lijst zetten.

Lees ook: Oei – Taylor Swift moet weer voor de rechter komen met haar nummer ‘Shake It Off’

Glamour Magazine

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
De trailer van de Netflix documentaire over Taylor Swift is eindelijk te zien en het ziet er veelbelovend uit
Sluiten