Charlene-Clair de Recht
Charlene-Clair de Recht Entertainment 5 jun 2018
Leestijd: 2 minuten

Hou je vast – dit is het totale vermogen van Taylor Swift

Oké, we kunnen ons allemaal wel bedenken dat Taylor Swift zwemt in het geld en dat ze eigenlijk geen vinger meer hoeft uit te steken de rest van haar leven. Maar even serieus, het daadwerkelijke bedrag dat mevrouw Swift op haar bankrekening heeft staan is shocking met hoofdletter $. NSMBL presenteert je haar vermogen.

Het vermogen van Taylor Swift door muziek

Zorg er even voor dat je comfortabel zit en een glaasje wijn dichtbij hebt, want dit gaat je shockeren. Taylor Swift heeft duidelijk niet stil gezeten met maar liefst zes studio albums op haar naam. Deze plaatjes zijn even onder de loep genomen door een bedrijf dat klinkt alsof ze weten waar ze het over hebben, ‘Recording Industry Association of America’. 

De conclusie van hen is dat Taylor maar liefst 108.5 miljoen dollar in digitale verkopen heeft verdiend en 41.5 miljoen dollar met albums verkopenSay what?! Met dat bedrag kan je natuurlijk al voor de rest van je leven elke dag op een jacht zitten en leven als Dagobert Duck, maar dit is nog lang niet de totale nettowaarde van Taytay. We gaan gewoon nog even door.

Rijk worden met touren

Weet je nog wat jij hebt verdiend in 2015? Want onze vriendin Taylor Swift heeft even 250 miljoen dollar bij elkaar geschraapt met haar 1989 tour. Tel daar haar inkomsten bij op die ze heeft verdiend door middel van haar samenwerkingen met Apple, Keds en Cola light bij op en je hebt een leuke vakantie bij elkaar gesprokkeld.

Het totale vermogen van Taylor Swift

We weten niet hoe het met jullie gaat, maar wij zijn al zachtjes in de hoek aan het huilen. Laten we even onze rekenmachines erbij pakken. Volgens Forbes zou Taylor Swift’s netto waarde in augustus 2017 (dus nog vóór de Reputation tour) 280 miljoen dollar zijn.

Misschien toch een carrièreswitch maken naar zangeres? Sorry I need to ‘shake this off’.

Cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Hou je vast – dit is het totale vermogen van Taylor Swift
Sluiten