Alex Ebbers
Alex Ebbers Entertainment 12 okt 2018
Leestijd: 1 minuut

Daar is ‘ie dan – de teaser van de live-action remake van Aladdin

Na onlangs de releasedatum van de live-action remake van Aladdin bekendgemaakt te hebben, brengt Disney nu ook de eerste teaser van de film naar buiten. En geloof ons, die wil je zien.

Beetje bij beetje laat Disney steeds meer los over de remake van de klassieker. Zo weten we al een tijdje dat Will Smith de rol van de Geest zal vertolken. Verder heeft ook de Nederlandse acteur Marwan Kenzari een grote rol te pakken, namelijk die van Jafar. Gisteren maakte Will Smith via Instagram bekend dat de film op 24 mei 2019 in première zal gaan, en nu brengt Disney de teaser naar buiten.

LEMME OUT!! ? Can’t wait for y’all to see Me BLUE! :-) #aladdin

3m Likes, 96.6k Comments – Will Smith (@willsmith) on Instagram: “LEMME OUT!! ? Can’t wait for y’all to see Me BLUE! :-) #aladdin”

De teaser

De teaser duurt helaas maar een minuut (natuurlijk, want het is een teaser), wat betekent dat er nog niet heel veel te zien valt. Toch is het genoeg om een beeld te kunnen schetsen van wat we kunnen verwachten. De teaser begint met een shot in de woestijn en neemt ons vervolgens mee naar de bekende grot waar Aladdin de lamp uit meeneemt. Eerlijk is eerlijk, wij hadden wel even een kippenvel-momentje toen de grot begon met praten. Bekijk de teaser hieronder en je begrijpt vanzelf waarom we niet kunnen wachten om de film in de bioscoop te zien.

ALADDIN | 2019 Teaser Trailer (NL Ondertiteld) | Disney NL

Bekijk hier de eerste beelden van #Aladdin, 2019 in de bioscoop! De cast bestaat uit Will Smith als de Geest, Mena Massoud als Aladdin.,Naomi Scott als prinses Jasmine en Nederlander Marwan Kenzari als Jafar. Kijk voor meer trailers op #DisneyNL !

Reageer op artikel:
Daar is ‘ie dan – de teaser van de live-action remake van Aladdin
Sluiten