Er komt een remake van The Addams Family en dit is de eerste teaser

De kans is groot dat als je de begintune van The Addams Family hoort, je vrolijk mee-neuriet. Ook al stamt de serie uit de jaren ’60, iedereen is wel bekend met de heerlijke spooky familie. De show was een hit, en zoals dat gaat met populaire films en series, wordt er een remake van gemaakt die dit jaar nog in de bioscoop zal draaien.

The Addams Family

Deze remake van The Addams Family vertelt het verhaal van de Addams familie (goh), die bestaat uit ouders Gomez Addams (vertolkt door Oscar Isaac), Morticia Addams (vertolkt door Charlize Theron), dochter Wednesday (vertolkt door Chloë Grace Mortez), zoon Pugsley (vertolkt door Finn Wolfhard), Uncle Fester (vertolkt door Nick Kroll) en Grandma (vertolkt door Bette Midler).

De familie staat op het punt een familie-evenement te plannen, wanneer een reality tv-host de rust komt verstoren. Ze is van plan een prachtige buurt te creëren, en het spookachtige huis van de Addams familie past niet in het perfecte Pinterestwaardige plaatje in haar hoofd. Zal de familie meewerken aan een ‘perfecte’ buurtje?

Teaser

De teaser van de film geeft nog niets weg van het plot van het verhaal, maar wel zien we een introductie van de personages. Gomez en Morticia Addams introduceren het huis, waarna we stuk voor stuk de verschillende familieleden voorbij zien komen.

THE ADDAMS FAMILY | Official Teaser | MGM

IN THEATERS THIS HALLOWEEN. Get ready to snap your fingers! The Addams Family is back on the big screen in the first animated comedy about the kookiest family on the block. Funny, outlandish, and completely iconic, the Addams Family redefines what it means to be a good neighbor.

De film is geregisseerd door Conrad Vernon en Greg Tiernan, bekend van de film Sausage Party. In een statement onthulde Vernon dat we in deze remake een kant van de familie zullen zien die we nog niet kennen, namelijk hoe Gomez en Morticia hun gezin stichtten.

“Greg and I have always been a fan of the Addams Family in past versions, so when we set out to make this movie, we were excited to do something new. With that in mind, I drew from the brilliantly original Charles Addams New Yorker cartoons for the look of the film and decided to tell the story of how Gomez and Morticia meet, find their house and start their family. This unique approach is what drew me in to direct the film.”

De film wordt uiteraard compleet anders dan de serie uit de jaren ’60. We zijn dan ook heel benieuwd wat we ervan kunnen verwachten. The Addams Family draait op 11 oktober 2019 in de Verenigde Staten in de bioscoop.

Elite Daily

Reageer op artikel:
Er komt een remake van The Addams Family en dit is de eerste teaser
Sluiten