Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Fashion 23 okt 2020

Tech jewelry is een ding: van een tablet-pen als oorbel tot een houder voor shotglaasjes

Tech jewelry is een ding. Louis Vuitton kwam eerder al met oorbellen voor je AirPods (no joke), maar Fendi en Chaos tillen het naar een hoger niveau met hun nieuwe samenwerking. Ze komen namelijk met technische sieraden, van een tablet-pen die je als oorbel kan dragen tot een uitschuifbare houder voor shotglaasjes.

We weten niet van jou, maar dit wil je.

Fendi x Chaos komen met tech jewelry

In eerste instantie vraag je je vast af waarom het Italiaanse modehuis Fendi en het label Chaos een match zijn. Well, nadat Karl Lagerfeld vorig jaar overleed volgde Silva Venturini Fendi hem op en zorgde voor een frisse wind. Het label Chaos bestaat sinds 2016 en staat bekend om technische producten. Voeg deze twee krachten samen en je krijgt tech jewelry.

Voor de wintercollectie van dit jaar besloten Fendi en Chaos samen te werken. Ze lanceren een technische sieradenlijn en dat klinkt net zo apart als dat het is.

Technische sieradenlijn

Wat valt er onder een technische sieradenlijn, horen we je denken. Daar, dames en heren, valt een smartwatch-case onder die je aan je ketting kunt klikken. En da’s nog niet alle tech jewelry. Want Fendi en Chaos komen ook met een tablet-pen die je niet alleen als tablet-pen kunt gebruiken (duh), maar ook als oorbel.

En dan hebben we het nog niet eens over onze favoriet van deze collectie gehad: een leren hoesje waar verschillende kleine shotglaasjes (van roestvrij staal) in zit. I mean, do we need to say more?

Oorbellen voor je AirPods

Dan nog even over de oorbellen voor je AirPods van Louis Vuitton. Hoewel Louis Vuitton zelf nog niks naar buiten bracht, kwam DLOUISV (een website dat als soort archief dient van alle LV-collecties). Op Instagram zagen we een post waar we de oorbellen voor AirPods zagen. Ze zouden zo’n 350 dollar gaan kosten. Meer weten? Hier vertellen we je er meer over.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Tech jewelry is een ding: van een tablet-pen als oorbel tot een houder voor shotglaasjes
Sluiten