Gina Koninkx
Gina Koninkx Fashion 9 okt 2018
Leestijd: 1 minuut

Deze spotgoedkope teddy jas van de Aldi wil je hebben

Bah, de ochtenden zijn weer ijskoud en dat vinden wij maar niks. Misschien een heel klein beetje overdreven, maar het liefste wil je in een teddy jas verdwijnen. Hold your horses en sprint morgen naar de Aldi. Ze verkopen een mega leuke teddy jas en die wil je.

Teddy jas van de Aldi

De herfst is in volle gang en die leuke zomerjasjes mogen helaas weer terug de kast in. In plaats daarvan beginnen we onderhand met het aanvullen van onze wintergarderobe. En wat mag daar natuurlijk niet in ontbreken? Een lekkere teddy jas, duh. Lucky you, want bij de Aldi liggen ze vanaf morgen voor een prikkie in de winkel.

Het zal je verbazen, maar de Duitse supermarktketen heeft zo nu en dan een musthave in de winkel liggen en deze teddy jas is daar het bewijs van. Bij de Zara betaal je al gauw €70,- voor een fluffy winterjas, maar daar gaat de Aldi gelukkig niet in mee. Reden genoeg om de groene én de zwarte aan te schaffen.

teddy jas aldi

Niks lekkerder dan wegkruipen in een dikke winterjas als het buiten koud is. Chill dat de Aldi ook even rekening houdt met onze portemonnee en morgen deze fijne teddy jasjes verkoopt voor maar 30 euries. Whuuuut.

Weekactie van week 41

De jas is vanaf dinsdag 9 oktober verkrijgbaar bij de Aldi voor maar €29,99. Daar krijg je het toch warm van?

Dit vind je ook leuk om te lezen.

De leukste herfstjassen die je absoluut wilt hebben

Aldi

Reageer op artikel:
Deze spotgoedkope teddy jas van de Aldi wil je hebben
Sluiten