Teen Mom Catelynn Lowell is zwanger en onthult wanneer ze is uitgerekend

Schreven we laatst nog dat het niet heel lekker leek te gaan tussen Teen Mom Catelynn Lowell en baby daddy Tyler Baltierra, blijkt nu dat ze zwanger is van haar derde kindje.

Teen Mom Catelynn is zwanger

Ze deelde het nieuws afgelopen weekend op Instagram. De jonge moeder heeft een heftige periode achter de rug, waarin ze onder andere worstelde met haar mentale gezondheid en daar bovenop afgelopen november een miskraam kreeg. Ze noemt de baby in haar buik dan ook een regenboog na de storm. “This baby is our rainbow after the storm. Iโ€™m super excited,” aldus Catelynn.

Wanneer is Catelynn uitgerekend?

Sinds het moment dat Catelynn aankondigde dat ze zwanger was, stroomden de vragen binnen: wanneer is ze uitgerekend? In een interview vertelt ze dat ze inmiddels veertien weken zwanger is en dat ze is uitgerekend op 6 maart. Van Catelynns andere kinderen woont de jongste, Novalee, bij haar en Tyler thuis en de oudste, Carly, bij adoptieouders.

She so beautiful ๐Ÿ˜ #mybaby #NovaleeReignBaltierra #proudmomma

210.9K vind-ik-leuks, 1,992 reacties – Catelynn Baltierra (@catelynnmtv) op Instagram: ‘She so beautiful ๐Ÿ˜ #mybaby #NovaleeReignBaltierra #proudmomma’


Wij zijn blij voor Catelynn en Tyler en hopen dat haar zwangerschap soepel verloopt.

Uh oh – het gaat niet goed tussen Teen Moms Catelynn en Tyler

In Touch

Reageer op artikel:
Teen Mom Catelynn Lowell is zwanger en onthult wanneer ze is uitgerekend
Sluiten