Geloof ons – als je het dochtertje van Farrah Abraham ziet voel je je echt oud

Hoewel Farrah Abraham en haar dochtertje Sophia niet meer te zien zijn in de vervolgseizoenen van Teen Mom staan de twee nog steeds in de spotlights. En niet te zuinig ook. Sophia heeft een slordige 737 duizend volgers op Instagram en is dus echt een mini popster. Alleen zo mini is ze tegenwoordig niet meer.

We kennen Sophia als de kleine schattige dochter van Farrah maar ze is intussen al een stuk ouder dan je zou denken. De 10-jarige popster liep zelfs over de catwalk tijdens de New York Fashion Week. Say whut?!

Teen Mom Sophia

Kleine meisjes worden groot en dat is zeker in dit geval helemaal waar. In de serie Teen Mom heeft iedereen het leven van Farrah en dochtertje Sophia kunnen volgen maar aan de laatste seizoenen deden ze niet meer mee. Moeder Farrah kreeg namelijk bakken kritiek over zich heen.

Vanwege haar werk in de seksindustrie en het gedrag van Farrah tegenover de MTV-crew was ze niet meer welkom in de nieuwe seizoenen. Ondanks dat wordt het leven van de moeder en dochter nog steeds op de voet gevolgd. Als je foto’s ziet van Sophia geloof je bijna niet hoe groot ze inmiddels al is geworden.

New York Fashion Week

Onlangs liep Sophia mee tijdens NYFW en ze zag er – eerlijk is eerlijk – stralend uit. Sophia heeft helaas zelf ook veel te maken met haatcomments. Dat wuift ze gewoon weg met een tag: #byehaters. You go girl!

Reageer op artikel:
Geloof ons – als je het dochtertje van Farrah Abraham ziet voel je je echt oud
Sluiten