Teen Mom Jenelle Evans trekt een pistool waar haar zoontje bij is

Wie ooit Teen Mom heeft gekeken, weet dat Jenelle Evans niet bekendstaat om haar rustige karakter. De jonge moeder bewijst in de nieuwste aflevering van de serie dat zelfbeheersing haar compleet onbekend is.

Teen Mom trekt een pistool in de auto

In de nieuwste aflevering van Teen Mom is te zien hoe de 26-jarige Jenelle met haar zoontje van acht in de auto zit. Wanneer ze merkt dat de chauffeur achter haar aan het bumperkleven is en haar vervolgens op een asociale manier inhaalt, verliest ze het. Ze belt de politie met de telefoon van haar zoontje, waarna er een zwart beeld verschijnt met de tekst dat Jenelle de chauffeur achtervolgt.

Het volgende shot zijn we weer bij Jenelle in de auto, waarbij we zien dat ze een klein pistool pakt en het naast zich neerlegt. Ze volgt de chauffeur naar zijn huis, waar een woordenwisseling plaatsvindt. Wanneer ze vervolgens wil vertrekken, rijdt ze per ongeluk tegen zijn brievenbus aan, waarna de situatie ontploft. De chauffeur stapt in zijn auto om Jenelle ervan te weerhouden te vertrekken. Jenelle pakt dan haar pistool, waarna het beeld weer op zwart gaat. Uiteindelijk rijdt ze de weg weer op en komt ze in contact met een agent.

De Teen Mom-ster staat bekend om haar problemen met justitie. Ze heeft een behoorlijk temperament; ze werd meerdere keren gearresteerd wegens geweldpleging en heeft  vastgezeten voor drugsbezit. Bekijk de shocking beelden hieronder.

Jenelle Eason Road Rage Episode

All four segments merged into one! If you love to hate on these Teen Mom’s, join our unfiltered Facebook group! Don’t forget to crush that like button. Facebook: https://www.facebook.com/TeenMomMamaDramaUnfiltered/ Twitter: @tmmamadrama Email: [email protected]

Ook Teen Mom Farrah Abraham liet haar lipfillers verwijderen

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Teen Mom Jenelle Evans trekt een pistool waar haar zoontje bij is
Sluiten