Breaking – Teen Mom Jenelle Evans gaat scheiden van haar man vanwege deze reden

Het huwelijk tussen Teen Mom Jenelle Evans en David Euson is voorbij. Eerder dit jaar kwamen Jenelle en haar man in het nieuws omdat hij hun hond had doodgeschoten. Toen leek ze nog helemaal verliefd, maar dat is officieel verleden tijd.

Gisteren postte de realityster een emotioneel bericht op Instagram. Hierin legt ze uit dat ze een scheiding van David heeft aangevraagd.

Teen Mom Jenelle Evans gaat scheiden

Na het vreselijke incident met de hond, die volgens David een bijtende beweging naar zijn dochtertje had gemaakt, raakte Jenelle tijdelijk de voogdij over haar twee jongste kinderen kwijt. Alsof dat niet erg genoeg is, werd ze ook nog eens aan de kant gezet door MTV.

De tv-zender maakte zich volgens bronnen van Us Weekly al langer zorgen over het gedrag van David en afstand wilde nemen voordat de situatie uit de hand zou lopen. MTV ontsloeg David zelf al een jaar eerder, nadat hij antihomo-uitspraken had geplaatst op social media.

?

27.6k Likes, 0 Comments – Jenelle Eason (@j_evans1219) on Instagram: “?”

Al sinds haar zeventiende gefilmd

Op Instagram deelt de Teen Mom dus het nieuws dat ze gaat scheiden van David. “With time away from Teen Mom I’ve started to look at my life differently and I know I need to make changes. I’m starting that now. The kids and I have moved away from David,” schrijft ze.

Jenelle was in 2010 te zien in realityshow 16 And Pregnant, toen ze als 17-jarige alleen voor een zwangerschap stond. Ze werd dus al sinds haar zeventiende op de voet gevolgd door alle camera’s. In de serie werd zoontje Jace geboren, die wordt opgevoed door haar moeder Barbara.

De tienermoeders uit 16 And Pregnant werden later verder gevolgd in Teen Mom. Daarin kreeg Jenelle zoon Kaiser, nu vijf, met haar nieuwe vriend, maar ook die relatie hield geen stand. Begin 2017 beviel ze van dochter Ensley met David, met wie ze later dat jaar trouwde.

ANP/NSMBL

Reageer op artikel:
Breaking – Teen Mom Jenelle Evans gaat scheiden van haar man vanwege deze reden
Sluiten