Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 3 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze fijne teenslippers ga je komende zomer overal zien

Nu de zomerse temperaturen zijn aangebroken, wordt het hoog tijd om je garderobe te voorzien van fijne zomeritems. En dan kan het schoeisel natuurlijk niet vergeten worden. Ook komende zomer worden we weer graag gezien in teenslippers. Nee, dan bedoelen we niet de oncharmante variant maar een heerlijke comfortabele slipper die nog fashionable is ook.

En ze lopen als kussentjes.

Teenslippers voor zomer 2021

Slippers zijn nóóit uit de mode. Van de populaire Birkenstocks tot aan de simpele Havaianas, we hebben ze de afgelopen jaren allemaal voorbij zien komen als dé slipper van het seizoen. Vorig jaar zagen we de fluffy-slipper zijn opmars maken en waren de teenslippers van The Row all over Instagram. Dit jaar maken we kennis met een teenslipper die ons doet denken aan kussentjes en ook zo lopen.

Modehuis Bottega Veneta kwam vorig jaar al met de introductie van kussentjes op accessoires en kledingstukken. Zo zagen we eerst een tas van het merk compleet viral gaan en kwam ontwerper Daniel Lee daarna met muiltjes die zo zacht waren als kussens. Leuk voor de zomer, maar Louis Vuitton ging ermee aan de haal en kwam met de Pillow Boot die je ook leuk in de herfst en winter kunt dragen. Goed, het lijkt er dus op dat een jaar vol corona er vooral voor heeft gezorgd dat we ons bed ook mee willen nemen in onze outfit. En geef ze eens ongelijk.

Pillow Thong

Natuurlijk komt het kussen deze zomer terug in de vorm van een pillow thong, oftewel een teenslipper met kussentjes. We zagen de slipper al op de catwalks van Kenzo, Acne Studios en Proenza Schouler en de collecties voor Spring/Summer 2021 staan er vol mee. Een elegante versie van de teenslipper die onder iedere zomerse outfit past. Van jeans tot jurken en van setjes tot een rok. Om nog maar te zwijgen over hoe comfortabel het schoeisel is.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.