Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Entertainment 23 mrt 2020
Leestijd: 2 minuten

Oh boy – Het telefoongesprek tussen Kanye en Taylor Swift is uitgelekt

De jarenlange ruzie tussen Taylor Swift en Kanye West gaat nog wel even duren, nu het hele telefoongesprek tussen de twee is uitgelekt. Wat blijkt? Taylor was helemaal niet op de hoogte van de line waarin Kanye haar een bitch zou noemen.

En dat terwijl Kanye (én echtgenote Kim) wel steeds beweerden dat de zangeres op de hoogte was. Get ready for some juice. Wij praten je bij.

Ruzie Kanye West en Taylor Swift

In 2009 begon de onenigheid tijdens de MTV VMA’s. Taylor Swift won de prijs voor beste videoclip, maar Kanye vond dat de prijs naar Beyoncé moest gaan. En dat liet hij allesbehalve subtiel weten – hij stormde het podium op en greep de microfoon uit Taylor haar handen.

Waar het zes jaar later in 2015 tijdens de VMA’s nog leek alsof de strijdbijl dan toch echt begraven was, zorgde het nummer ‘Famous’ van Kanye in 2016 weer voor ellende. “I feel like me and Taylor might still have seks / Why? I made that bitch famous”, was de tekst die we konden horen in het nummer. Yikes.

Taylor zei dat ze niet op de hoogte was van deze tekst, waarna Kim een deel van het telefoongesprek tussen Taylor en Kanye deelde waarop de zangeres toch echt leek in te stemmen.

Uitgelekt telefoongesprek

Toch blijkt het verhaal anders te zitten. Het volledige telefoongesprek van vijfentwintig minuten is uitgelekt en in deze versie is duidelijk te horen hoe huiverig de zangeres is over het nummer. Daar komt bij dat je in de volledige video niets hoort over het woord ‘bitch‘.

Sterker nog, Kanye verzekert de zangeres dat hij niks gemeens gaat zeggen en deelt een andere tekst dan de tekst die uiteindelijk in het nummer te horen was.

“I’m glad it’s not mean, I thought it was going to be like, ‘that stupid dumb bitch”, reageert Taylor. Vervolgens vraagt ze of ze er even over na mag denken en ze wil het nummer graag eerst horen voor ze toestemming kan geven. Bekijk de hele video hieronder en oordeel zelf.

Wij zijn in ieder geval benieuwd hoe Kimye gaat reageren op deze nieuwe beelden.

Lees ook: Doet Taylor Swift hier een boekje open over haar ruzie met Kim Kardashian?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Oh boy – Het telefoongesprek tussen Kanye en Taylor Swift is uitgelekt
Sluiten