Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Post 10 oktober 2019

Finally – De releasedatum van seizoen 2 van The End of the F***ing World is bekend

Soms zet je een verslavende serie op Netflix aan en moet je je best doen om deze niet binnen 24 uur te bingewatchen. Dat probeerden wij ook bij de Netflix-Original The End of the F***ing World, maar we hebben de serie binnen één dag afgekeken. Gelukkig voor ons is de releasedatum van het tweede seizoen bekend.

Voordat we het wisten hadden we alle afleveringen van de grappige serie gekeken. Eindelijk kunnen we genieten van een tweede seizoen en dat belooft veel goeds.

The End of the F***ing World seizoen 2

Goed nieuws voor fans van The End of the F***ing World want het tweede seizoen is dichtbij. We wisten al dat er een tweede seizoen van de serie in de maak was. Nu krijgen we eindelijk meer duidelijkheid want de Britse zender Channel 4 heeft deze week bekendgemaakt dat het nieuwe seizoen op 5 november van start gaat.

Tenminste de serie begint dan in het Verenigd Koninkrijk. Fans in Nederland weten dus nog niet op welke datum de serie daadwerkelijk begint, maar het zal niet veel later zijn dan begin november.

I’m Alyssa. I’m nineteen. And I thought I’d already had the shittest day of my life.

462.1k Likes, 16.6k Comments – The End of the F***ing World (@teotfw) on Instagram: “I’m Alyssa. I’m nineteen. And I thought I’d already had the shittest day of my life.”

Het verhaal

Het eerste seizoen van TEOTFW gaat over een jongen die zichzelf als psychopaat ziet, genaamd James. Samen met Alyssa gaan ze op een road trip omdat ze weg willen van de saaie wereld waarin ze leven. James heeft constant het idee om Alyssa op een bepaald moment te vermoorden, maar ondertussen gebeuren er allerlei andere dingen. Het einde van de laatste aflevering liet van alles aan de verbeelding over.

Het tweede seizoen pikt het verhaal twee jaar na het einde van het eerste seizoen op. Grote kans dat het verhaal wederom gaat over James en Alyssa. Hoe dan ook, wij gaan deze serie absoluut weer bingewatchen.

repost @jessybarden: “Fuck it, here we go again.”

251.4k Likes, 3,448 Comments – The End of the F***ing World (@teotfw) on Instagram: “repost @jessybarden: “Fuck it, here we go again.””

Reageer op artikel:
Finally – De releasedatum van seizoen 2 van The End of the F***ing World is bekend
Sluiten