Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Films & Series 27 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Seizoen 3 van ‘The Bear’ komt bijna: dit zijn de eerste beelden

Nog een maandje wachten en dan is het zover: dan verschijn seizoen 3 van The Bear op Hulu en Disney+. Dit weekend deelde FX Productions, de producent van de hitserie, de eerste beelden. And it’s coming in hot.

Let op, dit artikel bevat spoilers van seizoen 1 en 2.

Goed nieuws voor iedereen die wanhopig wacht op een nieuw seizoen van The Bear: de serie komt op 27 juni terug op Disney+. De serie heeft ons na de finale van het tweede seizoen met veel vragen achtergelaten. Hoe gaat het met Claire? Is Sydney oké? En waarom is Carmy niet onderkoeld?

De eerste beelden van The Bear seizoen 3

Als we kijken naar de beelden van The Bear in seizoen 3, dan zien we dat het restaurant er flink op vooruit is gegaan. Van de snackhut die we in het eerste seizoen zagen, is niets meer over. Maar niet alleen het restaurant floreert, ook Carmy maakt persoonlijke groei door. In de trailer horen we hem zeggen ‘Take your time’, iets wat hij eerder niet snel tegen zijn brigade zei.

Nog meer goed nieuws: op 27 juni komen meteen alle afleveringen online. Geen week wachten voor een nieuwe aflevering, dus. Houden we van.

De cast van The Bear seizoen 3

Uit de trailer kunnen we afleiden dat we Carmy’s vaste team weer aan boord (of eigenlijk: in de keuken) mogen verwachten voor The Bear seizoen 3. In ieder geval zien we Jeremy Allen White als Carmy Berzatto, Ayo Edebiri als Sydney Adamu, Ebon Moss-Bachrach als Richie Jerimovich, Matty Matheson als Neil Fak, Abigail Elliott als Natalie ‘Sugar’ Berzatto, Lionel Boyce als Marcus en Liza Colón-Zayas als Tina.

The Bear seizoen 3
FX

Het verhaal van The Bear seizoen 3

Het derde seizoen van The Bear gaat meer op seizoen 1 lijken, dan op seizoen 2. In een interview met Variety gaf Jeremy Allen White aan dat de focus weer ligt op de keuken – en alle hectiek die zich daar plaatsvindt. “We all did a lot of preparation before the first season,” vertelt Jeremy. “I went to culinary school and I spent a lot of time in restaurants and stuff. And then, for the second season, so much of it was about putting the restaurant together, so there wasn’t that much cooking. But now, in the third season, I think we’re going to go back to that functioning kitchen atmosphere that we had in the first.”

Er komt ook een vierde seizoen van The Bear

Na alle Emmy’s en andere awards die de show won, is het niet gek dat er ook een vierde seizoen van The Bear komt. FX Productions bevestigde het vierde seizoen, dat ze meteen na het derde seizoen opnemen. Wanneer deze online komt, is nog niet bekend.

Wat gebeurt er als de douane softdrugs in je koffer vindt? (lees je mee, Nicki Minaj?)

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.