Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Career 11 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Amsterdam wordt een nieuwe membersclub rijker: maak kennis met The Cover

Amsterdam kent een klein aantal membersclubs waar creatieven bij elkaar komen. Zo is er A’dam & Co en natuurlijk het geliefde Soho House Amsterdam. Maar vanaf deze winter komt daar een nieuwe parel bij: The Cover, gevestigd in hetzelfde pand als The Duchess en W Amsterdam.

Wij praten je bij over dit fijne initiatief van Sircle Collection.

Membersclub The Cover opent deze winter haar deuren in Amsterdam

The Cover gaat zich focussen op drie pijlers, namelijk community, well-being en business. Members krijgen exclusief toegang tot werkruimtes, een private dining area, een gezellige huiskamer en een speciaal door de chef van The Duchess opgezet clubmenu. Verder kunnen ze gratis terecht in de AWAY Spa en gym van W Amsterdam en krijgen ze speciale tarieven bij alle hotels van Sircle Collection.

In The Cover worden verschillende evenementen georganiseerd op gebied van body & mind, cultuur en ondernemerschap. Zo kunnen members niet alleen meer kennis opdoen over interessante en actuele onderwerpen, maar ook netwerken met ondernemers uit andere branches.

Deze nieuwe private membersclub verwelkomt ondernemers, innovators en creatievelingen vanaf deze winter in het historische Rijkskantoorgebouw voor Geld- en Telefoonbedrijf in Amsterdam. In het voormalige Kas Bank-gebouw huisvesten al meerdere bekende ondernemingen, zoals restaurant The Duchess, W Amsterdam en Dutch design-winkel X BANK. Hier zal binnenkort The Cover aan worden toegevoegd.

Een nieuw project van Sircle

Na Barcelona is Amsterdam de tweede private membersclub van Sircle Collection en binnenkort zullen er clubs worden geopend in Wenen en andere Europese steden.

Liran Wizman, oprichter en eigenaar van Sircle Collection: “Een van de belangrijkste eigenschappen van Sircle Collection is het opbouwen en koesteren van de lokale gemeenschap. De ziel van Amsterdam, de stad die ik thuis noem, is de basis van The Cover: een plek voor creatieve talenten en waar iedereen welkom is die ideeën, inspiratie en projecten wil uitwisselen en delen.”

Het prachtige design

Bij een membersclub hoort natuurlijk een mooi, kenmerkend interieur. In het geval van The Cover wordt dit verzorgd door Baranowitz + Kronenberg Architecture, het interieur- en architectuurstudio van Irene Kronenberg en Alon Baranowitz. De studio is de afgelopen twintig jaar bekend geworden om hun designs voor hotels, restaurants en commerciële ruimtes. Projecten zijn onder andere hotels Sir Joan en W op Ibiza, Sir Albert, W Amsterdam en The Duchess in Amsterdam en restaurants Topolopompo, Jaffa-Tel Aviv en Pastel Brasserie in Tel Aviv.

The Cover

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.