Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 29 jul 2019

Bevestigd! The Handmaid’s Tale krijgt officieel een vierde seizoen

Sinds 6 juni konden we allemaal genieten van het derde seizoen van The Handmaid’s Tale. Dat hebben we natuurlijk massaal binnen één weekend afgekeken en nu willen we meer. Nou, blessed be the fruit want er komt officieel een vierde seizoen van The Handmaid’s Tale.

The Handmaid’s Tale seizoen 4

De spannende serie over het leven in de dystopie Gilead is razend populair. Het verhaal gaat over een totalitaire samenleving waarin vrouwen gevangen worden genomen door de Amerikaanse overheid om kinderen te baren voor de elite. De serie en het verhaal is een lange tijd het gespreksonderwerp van de dag geweest.

De serie is zelfs zo populair dat de kostuums die de vrouwen dragen een symbool zijn geworden voor vrouwenrechten. Recentelijk zijn ze zelfs gebruikt als symbool om te protesteren tegen de wetgeving van de staat die abortus verbiedt. Het eerste seizoen heeft maar liefst acht Emmy awards verdiend en dat vinden we meer dan terecht.

De serie is een van de best bekeken series van het moment en goed nieuws voor alle fans want Hulu heeft een seizoen vier bevestigd. Over de verhaallijn is helaas nog niks bekend, maar we willen natuurlijk allemaal weten wat er met Offred, Serena, Fred, Nick en de rest van de cast gaat gebeuren.

Deadline

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Bevestigd! The Handmaid’s Tale krijgt officieel een vierde seizoen
Sluiten