Gina Koninkx
Gina Koninkx Entertainment 29 nov 2018

Er komt een vervolg op ‘The Handmaid’s Tale’ en dit is wat we tot nu toe weten

Goed nieuws voor iedereen die door alle afleveringen van de spannende serie ‘The Handmaid’s Tale’ is. Het verhaal krijgt een vervolg en dat wordt minstens zo spannend als deze reeks. Volgend jaar september komt het nieuwe boek uit en dit is alles wat we tot nu toe weten.

Follow-up ‘The Handmaid’s Tale’

De schrijfster van het verfilmde boek heeft besloten om na drieëndertig jaar een vervolg op ‘The Handmaid’s Tale’ te schrijven: The Testaments. Margaret Atwood vertelt dat het nieuwe verhaal dat ze heeft geschreven zich vijftien jaar na ‘The Handmaid’s Tale’ afspeelt.

Het verhaal heeft ze geschreven op basis van de vele vragen die ze kreeg over de dystopie Gilead. In deze samenleving wonen vrouwen die alleen maar goed zijn voor het baren van kinderen en zij worden gedomineerd door mannen. ‘The Testaments’ is een verhaal vanuit het perspectief van een aantal vrouwelijke hoofdpersonages uit ‘The Handmaid’s Tale’.

‘The Testaments’ releasedatum

We weten nu al dat het boek op 10 september 2019 wordt gepubliceerd. Nog even wachten dus, maar dan hebben we weer wat om naar uit te kijken.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


The Handmaid’s Tale seizoen 2: alles wat we tot nu toe weten

ELLE

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Er komt een vervolg op ‘The Handmaid’s Tale’ en dit is wat we tot nu toe weten
Sluiten