Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 4 februari 2019

De trailer van The Handmaid’s Tale seizoen 3 is gelanceerd en fans zijn shocked

Fans van The Handmaid’s Tale opgelet. We hebben heel goed nieuws voor jullie op deze vroege ochtend. De trailer van het derde seizoen van de dramaserie is gisteren tijdens de pauze van de Super Bowl onverwachts gelanceerd. En even serieus, als we de trailer mogen geloven dan wordt dit seizoen nóg spannender.

The Handmaid’s Tale seizoen 3

Wij zitten al maanden vol spanning te wachten tot er eindelijk iets bekendgemaakt wordt over het derde seizoen van onze favoriete serie, The Handmaid’s Tale. Gisteren vond de Super Bowl in Amerika plaats en tijdens de pauze werd uit het niets de trailer gedropt. Resultaat? Fans waren shook.

De trailer van het derde seizoen van de serie is gebaseerd op een politieke reclame uit 1984 genaamd ‘Prouder, Stronger, Better’. Het eerste gedeelte van de korte trailer heeft dezelfde insteek als deze reclame en er wordt gezegd: “It’s morning again in America. Today, more women will go to work than ever before in our country’s history. This year, dozens of children will be born to happy and healthy families.”

Trailer seizoen 3

Voor de mensen die de serie niet kennen is het mogelijk dat de trailer oprecht overkomt als een gewone reclame of politieke message. Maar na zo’n vijftien seconden veranderen de muziek en de stem en zien we de welbekende wereld waarin June leeft.

We zien June/Offred die er heel boos uitziet, Serena die in een brandende kamer (!) staat en Fred die ook helemaal krankzinnig aan het doen is. Al met al ziet de trailer van het derde seizoen van The Handmaid’s Tale er super indrukwekkend uit. We kunnen niet wachten tot we erachter komen wat er met alle personages gaat gebeuren.

Het verhaal

Dat de trailer gebaseerd is op die specifieke politieke reclame uit 1984, zegt nog veel meer over het seizoen zelf. In een persbericht hebben de producenten van de serie het volgende gezegd: “The Handmaid’s Tale spot takes inspiration from Ronald Reagan’s iconic “Morning in America” campaign commercial to creatively set-up the storyline for the upcoming season, which features themes of optimism, hope and renewal as characters attempt to take a stand against Gilead.”

We weten helaas nog niet wanneer seizoen drie van de prijswinnende serie komt, maar laten we hopen dat het heel snel gaat zijn. Alle andere fans zijn overduidelijk ook wel te spreken over de trailer van het aankomende seizoen.

sam on Twitter

the handmaids tale really just premiered a trailer for season 3 during the super bowl telling america to wake up… nothing but RESPECT for my show

Katie Pearl on Twitter

That Handmaids Tale commercial got me like #SuperBowlCommercials https://t.co/Mc088v28jC

Samantha Daoud on Twitter

I CAN’T FREAKING WAIT FOR THE HANDMAIDS TALE

No Title

No Description

No Title

No Description

Rebekah Prezorski on Twitter

Super bowl is whatever but THAT HANDMAIDS TALE TRAILER THO

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Er komt een vervolg op ‘The Handmaid’s Tale’ en dit is wat we tot nu toe weten

Elite Daily

Reageer op artikel:
De trailer van The Handmaid’s Tale seizoen 3 is gelanceerd en fans zijn shocked
Sluiten