Gina Koninkx
Gina Koninkx Food 6 mei 2019

NSMBL Dining Hotspot: The Harbour Club in Amsterdam Zuid

Culinaire liefhebbers weten er alles van: zoveel restaurants om uit te proberen en zo weinig tijd. De selectie kan nogal eens lastig zijn en daarom test NSMBL in de rubriek Dining Hotspots de nieuwste, lekkerste, maar ook meest opvallende restaurants door heel Nederland. Zo is het voorwerk al gedaan en hoef jij alleen nog maar optimaal te genieten. Deze week: The Harbour Club in Amsterdam Zuid.

Wie, wat waar?

Deze week mocht de NSMBL redactie langskomen voor een diner bij The Harbour Club. Dat hoef je ons geen twee keer te vragen natuurlijk. The Harbour Club heeft verschillende vestigingen in Amsterdam en kun je daarnaast ook vinden in Rotterdam in Vinkeveen. Wij werden uitgenodigd bij het restaurant in Amsterdam Zuid waar je ze vindt bij het Apollo Hotel (chiquer dan chic).

The Harbour Club is enorm groot met genoeg zitplekken zowel binnen als buiten. Wij zagen onszelf al zitten met een lekkere rosé op de stijgers in de zon maar helaas was het daar iets te koud voor. Binnen konden we plaatsnemen achter een mooi gedekte tafel en kregen we de menukaart onder onze neus geschoven. De keuze is enorm en het restaurant staat bekend om haar bijzonder lekkere sushi. Er staat voor ieder wat wils op de kaart en ook vegetariërs kunnen hier goed terecht.

De keuken

In het restaurant wordt vooral veel vis geserveerd, van kreeft tot sushi, maar daarnaast hebben ze een uitgebreide vleeskaart. Vooraf bestelden we verschillende soorten sushi om met elkaar te delen en oh my G kijk even naar deze heerlijkheid.

Als hoofdgerecht namen we praktisch allemaal wat anders. Gina genoot van een hele kreeft, Tess ging voor steak tartare (die aan tafel werd bereid) en Alex bestelde deze heerlijke gamba’s.

Al met al hebben we heerlijk gedineerd bij The Harbour Club in Amsterdam Zuid. Het eten was goed bereid, het personeel was vriendelijk en de locatie aan het water is beeldschoon. Zoek je een goed restaurant om je schoonouders te imponeren, ga hier dan vooral naartoe.

Pluspunten

+ Het eten is heerlijk
+ Je kunt buiten aan het water zitten met mooi weer
+ Als je van chic houdt ben je hier aan het juiste adres
+ Je kunt aanmeren met je jacht (of je rubberen boot)
+ De bediening is ontzettend vriendelijk en behulpzaam

Website: The Harbour Club
Locatie: Apollolaan 2, Amsterdam & Cruquiusweg 67, Amsterdam & Kievitslaan 25, Rotterdam & Groenlandsekade 1, Vinkeveen
Openingstijden: Maandag tot en met zondag van 12.00 uur tot 01.00 uur

Reageer op artikel:
NSMBL Dining Hotspot: The Harbour Club in Amsterdam Zuid
Sluiten