Aartie Narain
Aartie Narain Entertainment 15 okt 2020

Fan van The Haunting Of Bly Manor? Dan wil je deze soortgelijke films ook zien

Het is alweer twee jaar geleden dat The Haunting Of Hill House op Netflix uitkwam. Na lang wachten is sinds vorige week het tweede seizoen uitgekomen, The Haunting Of Bly Manor. Ben jij deze serie ook al aan het bingewatchen? Als je na de marathon nog steeds in een horrorbui bent, hebben we goed nieuws. Er bestaan namelijk heel wat horrorfilms die lijken op deze enge serie. En die delen wij natuurlijk graag met je.

Doe alle lichten uit en pak de popcorn er maar bij. Enne, vergeet niet om alle deuren op slot te zetten.

Series en films zoals The Haunting Of Bly Manor

Deze films zijn perfect als je van horror houdt zoals The Haunting Of Bly Manor. Heb je serie al uitgekeken? No worries, want wij hebben negen soortgelijke spooky films voor jou op een rij gezet.

1. Oculus

Twee volwassen kinderen keren terug naar het ouderlijk huis waar hun moeder iets vreselijks overkwam toen ze jonger waren. Ze worstelen met de traumatische erfenis die hun veel blijft achtervolgen. Dit lijkt een beetje op The Haunting Of Hill House, maar de film heeft een eigen twist.

2. Hereditary

De beste horrorverhalen hebben een goed verhaal, zo ook Hereditary. Toni Colette speelt een rouwende vrouw die wordt achtervolgd door een onheilspellende aanwezigheid, net na de dood van haar moeder. De vraag is nog maar of ze wordt achtervolgd door een demon, of gewoon gekweld door verdriet. Je zult het zien in deze spannende horrorfilm.

3. The Others

Deze klassieke horrorfilm met Nicole Kidman mag niet in het lijstje ontbreken. Krakende gangen, duistere begraafplaatsen en enge geesten. The Others is alles wat je wenst in een horror én heeft een spannende plot. Een horrorfilm om van te smullen.

4. The Outsider

Jase Bateman wordt beschuldigd van een gruwelijke misdaad. Het bewijs tegen hem is overduidelijk, maar tegelijkertijd is er ook bewijs dat hij honderden kilometers verderop was toen de misdaad werd gepleegd. Een mens kan niet op twee plaatsen tegelijkertijd zijn, toch? Het antwoord zal je op een angstaanjagende en onverwachte manier krijgen in de film.

5. Hush

We kennen actrice Kate Siegel uit onder andere The Haunting Of Hill House en Haunting Of Bly Manor. Ze speelt ook in deze spannende horrorfilm Hush, geregisseerd door haar eigen man. Kate Siegel speelt een dove vrouw die geterroriseerd wordt door een gemaskerde indringer in haar eigen huis. Hoe overleef je dat als je de dingen die ‘s nachts gebeuren niet eens kunt horen?

6 Doctor Sleep

Als je The Shining hebt gezien wil je zeker weten ook Doctor Sleep kijken, want deze horrorfilm is namelijk een vervolg. Ewan McGregor speelt de volwassen versie van de jonge Danny Torrance die je in The Shining ziet. Hij raakt in een ingewikkelde tweestrijd als hij iemand ontmoet die zijn hulp nodig heeft.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Fan van The Haunting Of Bly Manor? Dan wil je deze soortgelijke films ook zien
Sluiten