Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Entertainment 21 sep 2018
Leestijd: 2 minuten

De trailer van The Haunting of Hill House kun je nu zien en is DOODENG

Netflix heeft zojuist een lange trailer van de serie The Haunting of Hill House gedropt, en die jaagt je de stuipen op het lijf. Een blik op de trailer en wij weten genoeg: stalen zenuwen zijn nodig bij het kijken van deze horrorserie.

De trailer is duister, spookachtig en ziet er ontzettend eng uit. Hij zit vol heftige schrikmomenten en angstaanjagende beelden, die zelfs op klaarlichte dag kippenvel over je hele lijf bezorgen.

Verfilming van The Haunting of Hill House

Doet de titel nog geen belletje bij je rinkelen? Dan praten we je even bij. The Haunting of Hill House is gebaseerd op het gelijknamige boek, geschreven door Shirley Jackson. Het spannende boek werd al uitgebracht in 1995 en daarna twee keer eerder verfilmd, in 1963 and 1999.

Het boek volgt een paranormale onderzoeker die een spookhuis heeft gehuurd. Hij trekt in het huis, samen met meer gelovigen van het bovennatuurlijke. En dat heeft allerlei scary gevolgen. Filmmaker Mike Flanagan heeft dit verhaal gebruikt voor zijn serie, maar er wel een eigen draai aan gegeven.

Doodenge trailer

Want in de serie is Hill House de spookachtige woonplaats waar vijf broers en zussen zijn opgegroeid. Op een gegeven moment zijn ze gedwongen terug te keren naar het landhuis, waar ze de freaky nachtmerries uit hun jeugd herleven.

Op het Twitteraccount van Netflix verscheen een tweet die liet weten dat de trailer zó eng is dat hij daarom overdag gedropt is. Want ‘s avonds in je eentje deze trailer kijken, is zelfs volgens de makers geen goed idee.

In de serie speelt onder andere Hollands trots Michiel Huisman, samen met Carla Gugino, Timothy Hutton, Elizabeth Reaser, Oliver Jackson-Cohen, Henry Thomas en Kate Siege.

The Haunting of Hill House is pas op 12 oktober op Netflix te bekijken. Dus als je zin hebt om flink te griezelen, moet je nog heel even geduld hebben. De trailer kun je hieronder al wel bekijken, als je durft tenminste.

The Haunting of Hill House | Official Trailer [HD] | Netflix

On October 12th, you’re expected. The Haunting of Hill House is a modern reimagining of the iconic novel, about 5 siblings who grew up in the most famous haunted house in America.

De trailer van American Horror Story seizoen 8 is er en HOLY SHITBALLS

Pretty52

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
De trailer van The Haunting of Hill House kun je nu zien en is DOODENG
Sluiten