Tessa Ham
Tessa Ham Love & Life 14 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

Deze 5 lessen uit The Hills gaan je verder helpen in je carrière

The Hills eindigde alweer 9 jaar geleden, maar voor een bepaalde tijd in ons leven, voelde het bijna alsof we Lauren Conrad kenden. Wisten wij veel dat alles gescript was. Grote kans dat jij nog steeds alle woorden van Unwritten mee kan blèren, maar herinner jij ook nog de lessen die we konden leren van The Hills?

Dit zijn de levenslessen die we door The Hills hebben opgedaan:

1. Ga altijd naar Parijs

Lauren ging dat namelijk niet, maar daardoor hebben wij wel een les geleerd in het stellen van prioriteiten. Lauren koos ervoor om de zomer door te brengen met fuckboy Jason, in plaats van naar Parijs te gaan voor werk. Een geweldige kans voor haar carrière natuurlijk. Elke keer dat we nu de keuze krijgen om iets tofs (maar engs) te doen of veilig in onze comfort zone te blijven, weten we wat we moeten doen.

2. Iedereen heeft een vriendin als Whitney nodig (op werk)

We schreven eerder al over waarom iedereen een work wife nodig heeft, en Whitney is een perfect voorbeeld. Eerlijk is eerlijk: Lauren was niet heel goed in vrienden maken die niet shady zijn. Whitney steunde Lauren en stond altijd voor haar klaar. Ze was zo’n beetje de enige constante bron van betrouwbaarheid voor Lauren in The Hills.

3. Wees direct

Oké, Spencer Pratt is een eikel die geruchten verspreidt over sekstapes. Maar er is een les die we van hem kunnen leren. Je kunt veel over hem zeggen, maar Spencer was eerlijk en direct, hoe ongemakkelijk dat soms ook kan zijn. We hoeven niet allemaal zo bruut te zijn, maar iets directer en iets minder onzeker te werk gaan, kan ons zeker helpen in onze carrière en onze persoonlijke levens.

4. Uiteindelijk komt alles goed

Zelfs als je mee hebt gedaan aan een reality serie, waar er zoveel mogelijk drama gescript wordt. Kijk waar onze girl Lauren nu terecht is gekomen. Lauren is getrouwd en heeft inmiddels een kindje, maar ook met haar carrière gaat het heel lekker. Ze schreef New York Times bestsellers, heeft een website en bouwde een social media imperium.

5. Wees niet bang om je emoties te uiten

Als The Hills ons één ding heeft geleerd, is het dit: huil. Huil alsof niemand kijkt. Het is oké om te huilen als dingen niet helemaal lekker gaan. Af en toe je tranen de vrije loop laten is goed voor je mental health, het lucht op. In plaats van je struggles constant in je achterhoofd te laten spelen, gooi je ze eruit en heb je daarna weer de kracht om te rocken.

Speaking of The Hills, deze 7 geheimen over The Hills wisten zelfs de grootste fans niet.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Deze 5 lessen uit The Hills gaan je verder helpen in je carrière
Sluiten