Volgens Kristin Cavallari staan deze twee mensen een The Hills-reünie in de weg

Een tijdje terug las je al dat Spencer Pratt wel in was voor een The Hills-reünie. Ditmaal laat ook Kristin Cavallari van zich horen; ook zij zou ervoor in zijn de groep weer bij elkaar te brengen.

The Hills-reünie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: er is een probleem. Namelijk dat Kristin op het punt stond een deal te sluiten voor een reünie met E! News, toen Heidi en Spencer net een contract met MTV tekenden. En eerlijk is eerlijk: zonder Speidi geen The Hills.

Kristin lijkt zich dit ook te beseffen en vertelt in een interview met People: “They’re such a vital part of The Hills that we couldn’t do it without them. So, it’s been kind of put on hold, but I would love to do it.”

Eerdere uitspraken

In april deed Kristin al een boekje open over de reünie. Destijds gaf ze aan dat ‘twee mensen’ roet in het eten gooiden: “Truth be told, they were trying to get us all together,” aldus Kristin. “Then two people pulled out.” Toen daarna werd gevraagd of deze twee mensen toevallig Heidi en Spencer waren, reageerde Kristin op haar beurt weer met “no comment”, waarna ze vertelde dat de twee niet mee konden doen door een ‘ander contract’: “They have another contract so they’re not able to do it.” Nu weten we dus dat dit ging om Heidi en Spencer. Hopelijk kan er nog iets geregeld worden, want wij zien een The Hills-reünie zeer zeker wel zitten.

People

Reageer op artikel:
Volgens Kristin Cavallari staan deze twee mensen een The Hills-reünie in de weg
Sluiten