Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 3 apr 2019
Leestijd: 1 minuut

De eerste trailer van ‘The Hills: New Beginnings’ is uit en OMG we kunnen niet wachten

“Staring at the blank page before you, open up the dirty window, let the sun illuminate the words that you could not find….” De welbekende songtekst van het intro nummer van ‘The Hills’ is te horen in de trailer van het nieuwe seizoen van het programma en het belooft heel. veel. goeds.

The Hills trailer

Het is alweer jaren geleden dat de fantastische realityserie ‘The Hills’ stopte en onze levens zijn sindsdien niet meer hetzelfde geweest. Gelukkig voor ons hoeven we niet lang meer te wachten tot we erachter komen wat er allemaal is gebeurd met Heidi, Audrina en de rest van de Holly-squad.

Deels een nieuwe cast

Gisteravond is de trailer van ‘The Hills: New Beginnings’ gelanceerd en fans (wij) zijn lyrisch. De serie gaat een hele nieuwe weg inslaan met het aankomende seizoen, dat is wel duidelijk. Lauren Conrad en Kristin Cavallari hebben besloten niet meer hun leven te laten vastleggen door de cameraploegen. In plaats daarvan komt actrice Mischa Barton, die inmiddels goed bevriend is met de vaste cast.

De trailer begint met een kleine terugblik (kippenvel, anybody?) op alle drama en serieuze gezichten uit oudere seizoenen. Uiteindelijk komen de realitysterren in tegenwoordige tijd in beeld en zien we onder andere hottie Brody Jenner en zijn vrienden. Nog even geduld hebben allemaal. 24 Juni gaat de serie in première.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
De eerste trailer van ‘The Hills: New Beginnings’ is uit en OMG we kunnen niet wachten
Sluiten