Renée
Renée | LinkedIn Love & Life 17 apr 2019

Durf je het aan? De horror escape room The Kidnap komt binnenkort naar Nederland

Als je leeft voor horror en escape rooms is er goed nieuws voor je. Bereid je voor om te griezelen, want het horrorspel The Kidnap komt naar Nederland. Als we zeggen dat mensen hier huilend uitkomen overdrijven we niet.

The Kidnap is absoluut niet geschikt voor mensen die niet tegen horrors kunnen, want de kans bestaat dat je onder andere ontvoerd en vastgebonden (!) wordt. Je moet ervan houden.

The Kidnap komt naar Nijmegen

Mocht je het in ieder geval zien zitten om €300 te betalen om je te laten ‘ontvoeren’ bij The Kidnap, dan ben je 10 en 11 mei en 28 en 29 juni aan het goede adres bij het Vasim-gebouw in Nijmegen. Daar kun je je voor twee uur laten opsluiten op 2500 m2 en geloof ons als we zeggen dat het niet makkelijk wordt.

Zodra je gaat kun je namelijk verwachten dat je in de houdgreep wordt genomen, wordt meegesleept, vastgebonden en opgesloten. Als je wil gaan kom je samen met drie tot zes anderen in de ruimte terecht. Hoe en in welke staat je eruit komt is dus maar de vraag, maar als je wel tegen een stootje kunt wordt het misschien wel de ervaring van je leven.

Wij houden het liever bij deze horrorfilms: Dit zijn de 10 allerbeste horrorfilms op Netflix die je gezien moet hebben

AD

Reageer op artikel:
Durf je het aan? De horror escape room The Kidnap komt binnenkort naar Nederland
Sluiten