Een stukje Italië in Amsterdam: Lofi wordt omgetoverd tot The Pizza Show

Ben jij een echte pizza lover? Dan hebben we goed nieuws voor je. Op 6 en 7 februari wordt Lofi Amsterdam omgetoverd tot The Pizza Show. Dat betekent dat jij snel een date moet plannen zodat je kunt genieten van de meest heerlijke pizza’s.

In het pop-up restaurant worden de pizza’s bereid door de Master Pizza Champion 2019. Wat wil je nog meer?

The Pizza Show

Aanstaande donderdag en vrijdag wordt Lofi Amsterdam omgetoverd tot een stukje Italië. Bij The Pizza Show kan je genieten van echte Italiaanse pizza die ook nog eens bereid is door de Master Pizza Champion 2019. Raffaele Gentile komt speciaal voor deze gelegenheid uit Italië om zijn liefde voor pizza te delen. Tijdens een live dining experience komen pizza lovers volledig aan hun trekken.

Eet je geen gluten? Ook geen probleem, want Raffaele Gentile is kampioen van de glutenvrije pizza. Hij tovert het restaurant om tot een stukje Italië en in combinatie met de live muziek, pizza proeverij en geheimen van de chef waan je je zo op Sicilië.

Geheimen van een goede pizza

Oprichter Odin Giannatiempo zette dit idee op samen met Claudio Gerardi, die hem ondersteunt bij alles wat er in de keuken speelt. Na het succes van Het Pizza Festival komen zij nu met The Pizza Show, waarbij ze je een écht kijkje in de keuken geven. Voor iedereen die altijd al eens heeft willen weten hoe het deeg van een pizza wordt bereid, waar de ingrediënten vandaan komen en wat een pizza uniek maakt, dit is je kans.

Je hebt maar twee dagen de kans en er is een gelimiteerde capaciteit van tweehonderd gasten. Kortom: The Pizza Show wil je niet missen.

the pizza show lofi
Lofi Amsterdam
Reageer op artikel:
Een stukje Italië in Amsterdam: Lofi wordt omgetoverd tot The Pizza Show
Sluiten