OMG – Er komen weer nieuwe afleveringen van The Powerpuff Girls

We hebben goed nieuws voor alle 90’s kids. Vanaf dit weekend zijn er namelijk nieuwe afleveringen te zien van The Powerpuff Girls. Je weet wel, dat programma dat je vroeger non stop op Cartoon Network keek.

The Powerpuff Girls

The Powerpuff Girls zijn terug. Van 1999 tot 2005 konden we in Nederland genieten van de avonturen van Blossom,
Bubbles en Buttercup. In het stadje genaamd Townsville probeerden de drie meiden het kwaad te bestrijden, terwijl ze natuurlijk ook gewoon naar school gingen en op tijd moesten slapen.

Een vierde personage

De zusjes nemen het op tegen de grootste schurken en laten zien hoe sterk de meiden zijn. Nadat ze in het hele universum het kwaad hebben bestreden, komt ook de vierde zus genaamd Bliss om het hoekje kijken. Haar stem wordt ingesproken door de Nederlandse actrice Robin Martens. Hoe zij eruit ziet, zie je in deze video.

Wij waren vroeger verslaafd aan de serie met de drie vliegende personages. Gelukkig voor ons komen er dus gloednieuwe afleveringen aan die ook in Nederland uitgezonden worden. Vanaf 12 tot en met 17 augustus om 15:55 moet je voor de buis zitten want dan gaat het gebeuren. Na het zien van deze clip weten we het zeker: dit gaan we kijken.

Reageer op artikel:
OMG – Er komen weer nieuwe afleveringen van The Powerpuff Girls
Sluiten