Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 18 jun 2019
Leestijd: 1 minuut

Horrorfilm The Shining krijgt een vervolg en we schijten nu al in onze broek

Of je nu een horrorliefhebber bent of niet, iedereen heeft weleens gehoor van de film The Shining. De angstaanjagende klassieker krijgt nu, bijna dertig jaar later, een vervolg. Je raadt het al, daar ga je slapeloze nachten van krijgen.

De eerste beelden van de vervolgfilm genaamd Doctor Sleep zijn deze week uitgebracht en beloven veel goeds. Dit is alles wat we tot nu toe over de horrorfilm weten.

Vervolg van The Shining

Wie The Shining niet heeft gezien, mag zichzelf wat ons betreft geen horrorfan noemen. The Shining is geregisseerd door Stanley Kubrick en kwam in 1980 uit, maar vandaag de dag is het nog steeds aan mega angstaanjagende film. Het verhaal draait om het gezin Torrance, dat in het winterseizoen een verlaten hotel beheert waar het blijkt te spoken. Daar gaat van alles compleet mis. Denk aan onder andere de scene met de lift waar al het bloed uit spuit en het iconische kindje op de driewieler.

Het verhaal van Doctor Sleep

De vervolgfilm is wederom gebaseerd op een boek van Stephen King en zal 7 november in de bioscoop komen. De eerste beelden zijn dus inmiddels naar buiten gebracht en eerlijk is eerlijk, hier krijgen we al een beetje de rillingen van. Het verhaal van het kleine jongetje uit The Shining, Danny Torrence gaat verder nu hij volwassen is geworden. Hij wordt overspoeld door een bovennatuurlijke gave en dat brengt aardig wat herinneringen van vroeg met zich mee.

De film wordt geregisseerd door jawel, Mike Flanagan, de man die ook achter de Netflix-Original The Haunting Of Hill House zit. Dat belooft wat.

Reageer op artikel:
Horrorfilm The Shining krijgt een vervolg en we schijten nu al in onze broek
Sluiten