Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 22 mei 2019
Leestijd: 1 minuut

Stop met wat je aan het doen bent want je kan The Sims 4 NU gratis downloaden

We zouden ons doodschrikken als we het totaal aantal uren zouden zien dat we vroeger hebben besteed aan The Sims. We zijn bijna allemaal opgegroeid met het computerspel en soms zouden we wel terug in de tijd willen. Goed nieuws voor ons want je kan The Sims 4 nu gratis downloaden.

Pak je notitieboekje met cheat codes er maar bij want we gaan weer volop Control+Shift+C Motherlode intypen op onze toetsenborden.

The Sims 4 gratis downloaden

De dag waarvan we altijd al hoopten dat ‘ie ooit zou komen, is eindelijk aangebroken: we kunnen The Sims 4 gratis downloaden. Het enige wat je hoeft te doen is snel naar de Origin website gaan, inloggen met je account (of een account aanmaken) en klikken op het knopje waarop ‘download nu gratis’ staat. Het is wel een standaard versie, maar gratis is gratis dus ons hoor je zeker niet klagen.

De promotiecode geldt tot 28 mei dus als je zin hebt om je hele weekend te verspillen aan het bouwen van je ideale huis om vervolgens je Sim het in de fik te laten zetten, dit is je kans.

De laatste keer dat wij het computerspel speelden was het nog niet zo modern als nu. The Sims heeft namelijk aardig wat upgrades gekregen in de afgelopen jaren en het ziet er echter uit dan ooit. Zo kan je bij The Sims 4 tegenwoordig ook vanuit het perspectief van je Sim kijken wat inderdaad net zo freaky is als dat het klinkt.

The Sims on Twitter

1st person camera?! Finally, I can truly be immersed in the life of Bob Pancakes. #MaxisMonthly Watch the VOD: https://t.co/NYZ7g9z51V https://t.co/1cqhmY3ae4

Als je ons zoekt de rest van de week, wij zitten in Sims-wereld, groetjes.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Stop met wat je aan het doen bent want je kan The Sims 4 NU gratis downloaden
Sluiten