admin
admin Entertainment 14 mrt 2018
Leestijd: 1 minuut

‘The Sinner’ krijgt een 2e seizoen op Netflix en dit wordt het verhaal

Als je – net als wij – hebt genoten van het eerste seizoen van The Sinner, hebben we lekker nieuws gelezen op Manners.nl. Een tweede seizoen van de Netflix-serie is onderweg en we denken een aardig idee te hebben welk verhaal verteld gaat worden. 

Het eerste seizoen van The Sinner was een enorm succes. Hoewel dat verhaal in principe was afgerond, hebben de makers besloten om met dezelfde karakters een tweede seizoen op te zetten. Zowel Jessica Biel als Bill Pullman (als detective Harry Ambrose) zullen – als de geruchten kloppen – dus ook in het tweede seizoen verschijnen.

The Sinner seizoen 2 op Netflix

Op diverse plekken op het web zijn ‘spoilers’ te lezen over vermoedelijke verhaal van seizoen twee. Zo schrijft SpoilerTV het volgende: “In de rook van de Cora Tannetti-zaak wordt detective Harry Ambrose teruggeroepen naar zijn thuisstad in de buurt van New York, waar hij een bizarre misdaad moet oplossen. De dubbele moord van een elfjarige jongen en zijn onverklaarbare motief. Ambrose ontdekt dat er niks vreemds te ontdekken valt aan de jongen, maar stuit wel op een verborgen ‘darkness’ in zijn thuisstad en op de mensen die alles doen om dit geheim te bewaken.”

Hoe Jessica Biel (een visuele ode aan haar, check je hier) terugkomt in dit seizoen, is nog niet duidelijk. Ook klinkt het alsof de ingrediënten uit het eerste seizoen opnieuw gebruikt worden. Niet erg per se, mits ze waardevol worden ingezet.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
‘The Sinner’ krijgt een 2e seizoen op Netflix en dit wordt het verhaal
Sluiten