Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Entertainment 18 sep 2018
Leestijd: 2 minuten

Er is een derde trailer van The Sinner seizoen 2 en die moet je zien

Laat alles vallen wat je aan het doen bent, want wij hebben nieuws dat je dag gaat maken. Zonder enige aankondiging is er een derde trailer van The Sinner seizoen 2 vrijgegeven, en die moet je nú zien. De beelden zien er veelbelovend mysterieus, meeslepend en weerzinwekkend tegelijk uit.

The Sinner is een typisch voorbeeld van een serie die je alleen moet gaan kijken wanneer je niks op de planning hebt staan. Want het is zo’n verslavend goede serie, dat je alle afleveringen achter elkaar wilt kijken. Zonder stoppen. Oké, alleen om af en toe een nieuwe snack te pakken. Of een plaspauze in te lassen. Maar that’s it.

The Sinner seizoen 2

Aan het einde van het eerste seizoen van The Sinner serie ontdekte Cora (Jessica Biel) eindelijk waarom ze zonder enige aanleiding op klaarlichte dag een moord pleegde op het strand. De uitkomst van haar lange therapiesessies was solide en stond als een huis boven water.

In de trailer van het tweede seizoen zien we een bekend gezicht, namelijk niemand minder dan detective Harry Ambrose. In het eerste seizoen heeft hij heel hard gewerkt om de zaak van Cora tot op het bot uit te pluizen. Maar nu is hij terug, met een nieuwe missie.

De tweede moordzaak

Harry keert in het tweede seizoen terug naar zijn geboorteplaats in New York, omdat hij gevraagd is om te helpen bij het onderzoeken van een zeer verontrustende misdaad.  Wederom betreft het een lugubere en bizarre misdaad.

De gebeurtenis? Een 11-jarige jongen heeft zijn ouders vermoord. Al snel komt detective Harry erachter dat de zaak net zo ingewikkeld is als de eerst zaak waaraan hij heeft gewerkt. Een mysterieuze vrouw blijkt een belangrijke rol in de zaak te spelen, wat de moordzaak in een heel nieuw daglicht zet.

Zenuwslopende beelden

Al in juni slingerde producer en actrice Jessica Biel een tweet de wereld in, waarmee ze een tipje van de sluier gaf. Ze schreef erbij: “Once again we know who did it, but we don’t know why.”

Jessica Biel on Twitter

Once again, we know WHO did it… but we don’t know WHY. Here’s an exclusive first look at #TheSinner Season 2 @TheSinnerUSA https://t.co/Qx5D6fB3Sy

En nu is de tweede officiële trailer hier, vol nieuwe beelden. Nu we dit gezien hebben, kunnen we al helemaal niet meer wachten tot we het tweede seizoen kunnen bingewatchen. Helaas is het pas zover op 9 november, want dan staat de serie op Netflix. Voor nu moet je het dus nog even met onderstaande trailer doen.

THE SINNER Season 2 Trailer 2 (2018) Netflix Series

The Sinner Season 2 Trailer 2 – 2018 Netflix Thriller Series starring Jessica Biel Subscribe: http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=serientrailermp About the Sinner Season 2 Season 2 lures Detective Harry Ambrose (Bill Pullman) back to his hometown in rural New York to assess an unsettling and heart wrenching crime — parents murdered by their 11-year-old son, with no apparent motive.

Er is een nóg een trailer van seizoen 2 van The Sinner uit dus je dag kan niet meer stuk

 

Pretty52

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Er is een derde trailer van The Sinner seizoen 2 en die moet je zien
Sluiten