Er is een nóg een trailer van seizoen 2 van The Sinner uit dus je dag kan niet meer stuk

Als je nu nog steeds niet de serie The Sinner hebt gekeken, kunnen we geen vrienden zijn. De bloedstollende Netflix Original komt vanaf 1 augustus met seizoen twee. En we hebben je dag zojuist een stukje beter gemaakt, want er is een nieuwe trailer opgedoken.

The Sinner seizoen 2

Vanaf 1 augustus kan je de gordijnen dichtdoen en met dertien bakken popcorn klaar gaan zitten, want dan kan je seizoen twee van The Sinner gaan bingen. Vorige maand hebben we al de eerste trailer van de serie met jullie gedeeld, waarin al het een en ander duidelijk werd.

De goden hebben onze gebeden verhoord, want er is nu nóg een trailer uitgebracht, waardoor we al helemaal niet meer kunnen wachten. Deze trailer is nog veel spannender dan de vorige, thanks.

Seizoen twee

Het eerste seizoen draaide natuurlijk volledig om onze grote vriendin Cora Tannetti, gespeeld door Jessica Biel, die op een warme zomerdag ineens iemand neerstak op het strand. Cora’s geheugen liet haar vervolgens compleet in de steek en daar begon het verhaal echt. De reden achter de abrupte moord wordt in het eerste seizoen opgelost.

We wisten al dat Cora in het tweede seizoen niet meer aanwezig zal zijn. In plaats daarvan gaat de detective een heel andere moordzaak proberen op te lossen. Namelijk die van een dertienjarig jongetje dat zijn ouders heeft vermoord. In deze trailer zien we het jongetje ook al, en hij ziet er redelijk verstrooid uit.

Er is al bekendgemaakt dat detective Ambrose er in dit seizoen achterkomt dat er niks normaals is aan het jongetje of waar hij vandaan komt. Het onderzoek zal Ambrose naar de donkere geschiedenis van zijn dorp trekken. We. Kunnen. Niet. Wachten

cosmopolitan

Reageer op artikel:
Er is een nóg een trailer van seizoen 2 van The Sinner uit dus je dag kan niet meer stuk
Sluiten