Netflix heeft zojuist de trailer van de nieuwe serie ‘The Umbrella Academy’ gelanceerd

Onze grote vriend Netflix krijgt het gewoon niet voor elkaar om ons teleur te stellen. Zojuist heeft de streamingdienst de nieuwste trailer van de aankomende serie ‘The Umbrella Academy’ online gezet. Even serieus, zelfs als je normaal gesproken niet zo van superhelden houdt, wil je deze serie meteen bingewatchen.

The Umbrella Academy

Omcirkel 15 februari maar in je agenda want dan komt er een nieuwe super vette serie op Netflix genaamd The Umbrella Academy. De serie is gebaseerd op de gelijknamige comics geschreven door Gerard Way, de zanger van My Chemical Romance.

Denk niet dat dit een simpele Marvel-serie is want Gerard heeft voor het verhaal een nogal gestoord universum bedacht. De serie bevat super veel actie, spanning, maar ook humor. Daarnaast is de cast ook echt retegoed dus wat willen we dan nog meer?

Het verhaal

Oké oké, dat klinkt allemaal hartstikke leuk, maar waar gaat de Netflix-serie precies over? The Umbrella Academy gaat over zeven geadopteerde kinderen, maar het zijn niet zomaar kinderen. De kids hebben namelijk superkrachten.

Het zit zo: op onverklaarbare wijze bevallen 43 vrouwen op dezelfde dag terwijl ze allemaal een dag eerder nog niet zwanger waren. De mega rijke man Sir Reginald Hargreeves besluit zeven van deze bijzondere kinderen te adopteren. De kinderen leidt hij op in de Umbrella Academy zodat ze uiteindelijk de wereld kunnen redden. Toch gaat dat allemaal niet helemaal zoals verwacht en valt het gezin uit elkaar.

Wanneer Reginald overlijdt, komen zes van de zeven kinderen weer bij elkaar om samen de mysterieuze dood van hun vader op te lossen. Dat samenwerken gaat wederom niet zo lekker aangezien hun persoonlijkheden en krachten op z’n zachtst gezegd nogal verschillend van elkaar zijn.

Maar dat is nog niet alles, naast het oplossen van de dood van hun vader hebben ze nog een andere taak. De wereld dreigt namelijk te einden en dat moeten zij tegenhouden. Als dat geen spannende verhaallijn is, weten we het ook niet meer.

Een steengoede cast

De cast van de serie is trouwens ook bizar goed. Onder andere actrice Ellen Page (Juno), Tom Hopper (Game of Thrones), Emmy Raver-Lampman (Hamilton), David Castañeda, Aidan Gallagher (Nicky, Ricky Dicky & Dawn), Robert Sheehan (Misfits) en RnB legende Mary J Blige (!) spelen in de nieuwe Netflix-serie.

Van de serie kan je veel absurde humor en actie verwachten, met een geweldige cast om het spannende verhaal over te brengen. Het is een heel ander soort superheldenserie dan die we al kennen.

when they call you ordinary

16.9k Likes, 140 Comments – The Umbrella Academy (@umbrellaacad) on Instagram: “when they call you ordinary”

Houd NSMBL in de gaten

Al met al klinkt deze superheldenserie super sick, toch? Als jullie net zo enthousiast zijn als wij dan hebben we goed nieuws. Als je NSMBL goed in de gaten houdt aankomende tijd kan je als eerste primeurtjes verwachten rondom deze nieuwe spannende serie.

We gaan binnenkort namelijk de cast interviewen! In de interviews stellen we al onze (en jullie) vragen aan onder andere Mary J Blige en Ellen Page over de serie, de personages en de acteurs zelf natuurlijk. Dus, heb jij prangende vragen voor een van de acteurs? Stuur ze dan snel naar ons toe.

Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot 15 januari.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Reageer op artikel:
Netflix heeft zojuist de trailer van de nieuwe serie ‘The Umbrella Academy’ gelanceerd
Sluiten