Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 2 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

The Undoing: alles wat je moeten weten over de razend populaire serie met Nicole Kidman

Op maandag 26 oktober werd de serie The Undoing gelanceerd op Ziggo Movies & Series XL. En het kan je niet zijn ontgaan: de HBO-serie is een hit. Met hoofdrolspelers als Nicole Kidman en Hugh Grant kan het ook bijna niet anders. Inmiddels zijn ook wij fan en daarom delen we alles wat je moet weten over de serie waar Kim Kardashian, Hailey Bieber en Kendall Jenner obsessed mee zijn.

Ook Twitter staat vol met theorieën over de nieuwe HBO-serie. Hoog tijd om eens alles op een rij te zetten.

The Undoing

De serie is de nieuwe creatie van het team achter het razend populaire drama Big Little Lies. In The Undoing worden Grace en Jonathan Fraser, gespeeld door Nicole Kidman en Hugh Grant, gevolgd. Ze spelen een rijke familie die in New York woont met hun tienerzoon, Henry (Noah June). We krijgen dus wederom een kijkje in het leven van de New Yorkse-elite (Hallo, Gossip Girl).

Hun perfecte leven valt uiteen na de moord op Elena Alves, een moeder op de school van Henry wiens zoon eerder door Fraser werd behandeld. Terwijl de politie haar dood begint te onderzoeken, wordt Grants personage al snel een verdachte. We zullen niet te veel weggeven, maar laten we zeggen dat het plot zich ontwikkelt tot een geestverruimend drama. Zeg maar hallo tegen slapeloze nachten, want wij zitten nagelbijtend op de bank (en we zijn niet de enige).

Celebrities zijn fan

En niet alleen wij, ook de A-listers van deze wereld zijn fan van The Undoing. Op Instagram en Twitter zagen we al berichten voorbij komen van Kim Kardashian, Travis Scott, Kendall Jenner en Hailey Bieber. Van de serie werd iedere week een aflevering uitgezonden op Sky Alantic en maandag was de laatste aflevering te zien. Dat zorgt voor veel gespreksstof.

“The text I am getting to catch up with The Undoing are giving me anxiety…Fomo has been on an all time HIGH this last week,” schrijft Kim Kardashian op haar Instagram Stories. Ook Travis Scott kon niet wachten op de laatste aflevering, liet hij op Twitter weten. Kourtney Kardashian schreef in de caption van haar nieuwste Instagram-foto, “Who killed Elena Alves?” en Hailey Bieber riep op geen spoilers te verklappen over de serie.

Kendall Jenner is volgens haar Instagram Stories sprakeloos na de laatste aflevering van The Undoing. Kortom, de serie houdt de gemoederen flink bezig. Heb je hem nog niet gezien? Dan wordt het hoog tijd om te gaan kijken. Wij verklappen niks.

Instagram / @kimkardashian
the undoing
Instagram / @kimkardashian

the undoing
Instagram / @haileybieber
the undoing
Instagram / @kimkardashian @kendalljenner

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
The Undoing: alles wat je moeten weten over de razend populaire serie met Nicole Kidman
Sluiten