Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Entertainment 24 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Het internet gaat los over het gezicht van The Weeknd tijdens de AMA’s, dit is waarom

Afgelopen zondag vonden de American Music Awars (AMA’s) plaats. Een avond vol toffe optredens, vette outfits en meer gekkigheid. Een van de dingen die het meeste opviel, was de verschijning van The Weeknd, en dan vooral zijn gezicht. Het leek flink toegetakeld. Well, het had alles te maken met zijn album After Hours.

We praten je bij.

The Weeknd tijdens de VMA’s

Fans en andere mensen die naar de VMA’s keken schrokken zich rot toen The Weeknd zijn award voor Favorite Sould/R&B Album in ontvangst nam. In deze categorie streed hij tegen andere geweldige artiesten, zo was Doja Cat ook genomineerd voor haar hit Hot Pink en Summer Walker voor haar LP.

Toch won The Weeknd de award met zijn vierde studio-album After Hours. Niet gek ook, aangezien de liedjes heartless en Blinding Lights vaak in de top zoveel stonden in 2020. Toen hij de award in ontvangst nam, was iedereen verbaasd over zijn gezicht.

Stunt

Waar The Weeknd normaal goed gekleed op rode loper verschijnt, zag het er tijdens de AMA’s heel anders uit. Met twee blauwe ogen en een hoofd vol verband, leek het even alsof er echt iets ergs was gebeurd. Gelukkig was niets minder waar.

Sommige fans hadden het direct door: het was een stunt. Voor wie het album After Hours kent én de clip van Blinding Lights hebben gezien, wisten dat het hoorde bij zijn albumconcept. Op de albumhoes en in de clip van Blinding Lights zie je de artiest namelijk ook bebloed.

Dit was overigens niet de eerste keer dat The Weeknd zo verscheen. Na de release van het album After Hours had hij tijdens de VMA’s namelijk ook een bebloed gezicht. Toen draaide het allemaal om één booschap: rijd niet onder invloed.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Het internet gaat los over het gezicht van The Weeknd tijdens de AMA’s, dit is waarom
Sluiten