Gaan de nieuwe nummers van The Weeknd over zijn ex Selena Gomez?

The Weeknd is weer terug met nieuwe muziek. We kunnen uren luisteren naar zijn down tempo R&B hitjes. In zijn nieuwe nummer Heartless zingt hij hoogstwaarschijnlijk over zijn voorgaande relaties. En blijkbaar komt er ook een nummer uit genaamd “Like Selena”. Interessant.

Dat het nummer over Selena Gomez gaat is overduidelijk. Wat vindt de zangeres hier zelf eigenlijk van?

The Weeknd en Selena Gomez

The Weekdnd a.k.a Abel Tesfaye staat erom bekend dat hij zijn liefdesverhalen verwerkt in zijn nummers. In het nummer My Dear Melancholy konden we al merken dat hij over Selena Gomez zong. Ze zanger en zangeres waren zo’n tien maanden samen in 2017. Na hun relatiebreuk ging Selena weer terug naar haar ex Justin Bieber.

#selenagomez #theweeknd #theweekndselenagomez

30 Likes, 0 Comments – riri (@whatdoyoumeanso) on Instagram: “#selenagomez #theweeknd #theweekndselenagomez”

Stille hints

The Weeknd vertelt heel weinig over zijn relaties in interviews. Toch bracht hij wel vrij snel een nummer uit na de break-up met Selena. Als we goed naar dit nummer luisteren, hebben we al snel door dat dit over zijn relatie met Selena gaat.

Ook in het nummer Call Out My Name kwamen er opmerkingen over Selena naar boven: “Guess I was just another pit stop ’til you made up your mind / You just wasted my time,” zong hij. In dit lied zong hij ook dat hij zelfs in staat was om een nier te doneren aan Selena. Zij onderging namelijk een niertransplantatie dat jaar.

that time.

1.3m Likes, 10.4k Comments – The Weeknd (@theweeknd) on Instagram: “that time.”

Eerst een ander album

Volgens The Weeknd had hij voor de breuk met Selena een heel ander album op de planning staan. Het was alles behalve melancholy. Hij vertelt dat hij in een hele andere fase zat voor de break-up. Hij had dit album al geschreven en was heel up-beat. Maar omdat hij zich op dat moment niet meer kon vinden in die muziek, wilde de zanger het niet uitbrengen.

TONIGHT WE START A NEW BRAIN MELTING PSYCHOTIC CHAPTER! LET’S GO!

1.5m Likes, 34.8k Comments – The Weeknd (@theweeknd) on Instagram: “TONIGHT WE START A NEW BRAIN MELTING PSYCHOTIC CHAPTER! LET’S GO!”

Abel had zijn Instagram-pagina gedeactiveert, maar hij is weer terug op the gram. Wij denken dat hij met meer nieuwe muziek komt aan de hand van deze quote:Tonight we start a new brain melting psychotic chapter! Let’s go!”

Wat Selena van het nummer vindt heeft ze (nog) niet uitgesproken. Ze focust zich nu vooral op zichzelf en haar eigen carrière. You do you, boo.

Refinery29

Reageer op artikel:
Gaan de nieuwe nummers van The Weeknd over zijn ex Selena Gomez?
Sluiten