Deze retraite volg je gewoon vanuit huis (en begint vandaag)

De afgelopen paar maanden zaten we thuis. We deden thuis ons werk, we speelden thuis restaurantje en we maakten van thuis een sportschool. Een hectische tijd waarin we allemaal wel wat meer liefde, zorg en aandacht voor onszelf mogen hebben. Daarom organiseert ons zusje en het bewuste platform Bedrock vanaf vandaag een thuis retraite. Want als jij niet naar een retreat kunt gaan, komt het retreat naar jou.

Een week lang staat de Instagram en website van Bedrock in het teken van self-care, mindfulness en gezondheid. Met tips van experts, schrijfoefeningen, yogavideo’s, meditatie, skin care adviezen en nog veel meer fijne inspiratie wil het platform je motiveren om ook (of misschien wel juist) in deze tijden jezelf op #1 te zetten.

Bedrock’s Thuis Retraite

Tijdens de week word je voorzien van inspiratie en opdrachten om thuis aan mee de slag te gaan. De artikelen bieden je alles wat een week retraite je geeft, maar dan online mogelijk gemaakt zodat je het gewoon vanuit huis kan toepassen.

Je mentale gezondheid beschermen is iets wat altijd goed is, maar in hectische en onzekere tijden van nog groter belang is. Doe mee aan de retraite, volg ‘m in je eigen snelheid of laat je gewoonweg inspireren door de opdrachten en voer ze in een later stadium uit.

Maar waar je ook voor kiest, zorg er in ieder geval voor dat je vandaag niet vergeet in te checken bij jezelf: hoe voel je je, wat heb je nodig en hoe kan je daaraan werken

View this post on Instagram

We zijn druk, druk druk en vergeten soms even stil te staan bij hoe we ons nou echt voelen en hoe het nu écht met ons gaat. We zijn in deze tijd veel bezig met onze fysieke gezondheid (gezond eten, thuis work-outs en ons immuunsysteem boosten), terwijl zorgen voor je geest minstens zo belangrijk is. Dus vandaag een reminder om tijd voor jezelf vrij te maken. Schrijf je gevoelens op of juist de hoogtepunten van de dag. Ga voor een wandeling (ook al regent het) of doe een meditatiesessie. Probeer een vaste ochtend- en avondroutine aan te houden, je zult zien dat dit je veel rust geeft. Op Bedrock.nl lees je nog vééél meer van deze tips. Wat helpt jou bij het beschermen van je mentale gezondheid?⁠ Illustratie: @noosdesign⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ #Bedrockmagazine #selfcare #self #care #gezondheid #mentalegezondheid #health #healthy #mentalhealth #takecare #mental #schrijven #writing #write #mediteren #meditation #meditatie #wandelen #walke #avondroutine #eveningroutine #routine #happy #blij #positief #positive #boost #positiveboost #energie #energy

A post shared by Bedrock (@bedrockmagazine) on

We trappen af met…

Vandaag is de thuis retraite van start gegaan met een schrijfoefening die je helpt om je gedachten te ordenen. De schrijfoefening is erop gericht om je doelen voor de week te formuleren, maar ook te focussen op positieve gedachten middels een dankbaarheidsoefening.

Ook vind je er handige voedingstips die je de hele week (maar ook daarna!) kunt hanteren en toepassen op je levensstijl. En zo vind je elke dag van de week een nieuwe opdracht en informatie waar je die dag mee aan de slag kan.

Meedoen met Bedrock’s Thuis Retraite? Volg Bedrock op Instagram en hou elke dag de website in de gaten voor de bijbehorende artikelen en opdrachten.

Reageer op artikel:
Deze retraite volg je gewoon vanuit huis (en begint vandaag)
Sluiten