De lekkerste gerechten die je vanavond bij Thuisbezorgd.nl wilt bestellen

Het is tijd voor een big ass feest, want Thuisbezorgd.nl bestaat 9 november precies 18 jaar. En dat is het vieren waard, want deze website is dé reden dat we zonder zorgen en moeite een fantastische maaltijd naar binnen kunnen werken. Hoe fijn is het om op deze manier nieuwe restaurants te ontdekken en gerechten te proberen? Precies. Dit zijn de lekkerste gerechten die je linea recta wilt bestellen.

De beste gerechten van Thuisbezorgd.nl

Heb je inspiratie nodig voor een geschikte lunch of diner? Dit is wat je smaakpapillen nodig hebben. Zorg trouwens ook dat je de Facebook en Instagram van Thuisbezorgd.nl in de gaten houdt voor een leuke verjaardagsactie…

24/7 Pizza Delivery – Pizza shoarma

Mensen die 24/7 pizza bezorgen, zijn mensen naar ons hart. Er zijn veel opties wat pizza’s betreft, maar een pizza shoarma springt er toch wel echt uit.

Yoghurt Barn – Oreo Special

De Yoghurt Barn bevindt zich in een aantal grote Nederlandse steden. Je kan er – onder andere – heerlijke bakjes yoghurt krijgen met allerlei ingrediënten erbovenop en erdoorheen. De Oreo Special klinkt als muziek in onze oren. Er zit Oreo, framboos, kokossnippers en chocolade siroop in. Lunch, here we come.

SLA – Hummus en avocado bowl

Woon je in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam of Den Haag, dan mag je jezelf gelukkig prijzen. In deze steden kan je namelijk bij SLA bestellen. Zie je de foto’s van de gerechten op de site, dan weet je al genoeg: eigenlijk wil je alles hebben, maar waarschijnlijk zijn je ogen vele malen groter dan je maag. Begin dus maar bij een hummus en avocado bowl of probeer één van die andere heerlijke opties.

Subway – Broodje tonijn

De Subway is een oude vertrouwde. En net als een oude vertrouwde mag deze best wel een keer op bezoek komen. Ga je voor een broodje tonijn, dan weet je dat het goed zit.

Spies – Schotel hete kip

Eén schotel hete kip alsjeblieft. Krijg je er ook een portie friet en een salade bij. Ben je geen fan van pittig eten, dan zijn er genoeg andere opties (want tegen de kipsaté zeggen we ook geen nee).

Wok To Go – Spring roll

Je kan hier veel meer bestellen dan een spring roll, maar deze klassieker is een geschenk uit de hemel dat je niet mag negeren.

Poké and more – Pearl of the sea

In Tilburg bestel je Poké bowls bij Poké and more, maar in andere steden zijn er geheid ook plekken waar je een poké bowl kunt krijgen via Thuisbezorgd.nl. Om je alvast lekker te maken: in Pearl of the sea vind je parelcouscous, verse zalm, avocado, tomaat, paprika, kikkererwten, pompoenpitten, lente-uitjes en een ras el hanout dressing.

Dunkin’ Donuts – Red velvet

Van donuts geniet je met je ogen dicht. Die aandacht verdienen ze. Red velvet is geweldig en de donut variant zeker ook, maar de salted caramel popcorn, American cheese cake en de unicorn shell klinken ook niet verkeerd.

In samenwerking met Thuisbezorgd.nl

Reageer op artikel:
De lekkerste gerechten die je vanavond bij Thuisbezorgd.nl wilt bestellen
Sluiten