Laura Gommans
Laura Gommans Food 1 apr 2018

Thuisbezorgd.nl trakteert op Koningsdag, want dan wil je natuurlijk écht niet koken

Het is algemeen bekend dat Koningsdag de beste dag van het jaar is. Je slentert een beetje rond, misschien koop je een oude theepot van Ome Henk, je mag dansen en drinken op straat en iedereen is vrolijk. Maar eh… Wat doen we ook alweer met eten? Bijna alle supermarkten zijn dicht, en als er eentje wél open is, is het retedruk en leeggeplunderd. Niemand wil koken op Koningsdag, maar gelukkig hebben we Thuisbezorgd.nl.

Thuisbezorgd.nl op Koningsdag

Ze komen namelijk gewoon naar je toe gefietst, op Koningsdag. Dus wanneer jij lekker met je vrienden aan het koekhappen, spijkerpoepen of zaklopen bent, hoef je je geen moment druk te maken om je avondeten. Je krijgt het namelijk gewoon aan je deur bezorgd. En daar blijft het niet bij. Thuisbezorgd.nl heeft nog meer heerlijks: de eerste 2704 personen die de kortingscode ‘Oranje’ invoeren bij hun bestelling, krijgen drie euro korting op hun bestelling. Scheelt weer geld, waardoor je toch lekker die extra bacon op die burger kunt bestellen. Waarom ook niet, het is Koningsdag!

En dat is nog niet alles. Wimlex is immers jarig, dus er moet getrakteerd worden. De 2704 mensen die de kortingscode ‘Oranje’ gebruiken maken ook kans op één van vier VanMoof-fietsen met een limited edition Thuisbezorgd.nl-design. Daarnaast wordt er één fiets weggegeven door niemand minder dan Kaj van der Ree, die op de heuglijke dag het Instagram-kanaal van Thuisbezorgd.nl over zal nemen. Kaj, gulle gever die hij is, viert een Koningsdag-feestje in onze hoofdstad, waarbij hij Thuisbezorgd.nl-vouchers van maar liefst vijftien euro weggeeft. En alsof dat nog niet genoeg is, zit daar ook nog eens een gouden voucher tussen waarmee je nóg een VanMoof-fiets wint.

Hoe kun je meedoen?

Als je één van de eerste 2704 bent die de kortingscode ‘Oranje’ gebruikt, doe je automatisch mee. Uit deze mensen worden vier willekeurige gebruikers geselecteerd die een prachtige fiets krijgen! Op straat lopen er ook promo teams rond op populaire plekken om kortingsbonnen uit te delen. Zoek dus eh… naar de mensen in het iconische Thuisbezorgd.nl-oranje. Dat wordt nog wat.

In samenwerking met Thuisbezorgd

Reageer op artikel:
Thuisbezorgd.nl trakteert op Koningsdag, want dan wil je natuurlijk écht niet koken
Sluiten