Aartie Narain
Aartie Narain Love & Life 2 okt 2020

Fall ready – Dit draag jij tijdens het thuiswerken volgens je sterrenbeeld

Here we go again, thuiswerken tijdens een nieuw seizoen. Het is tijd om gedag te zeggen tegen de korte broeken en comfortable kleding te verwelkomen. De sterren verklappen alvast wat jouw go-to outfit wordt.

Op basis van jouw sterrenbeeld draag jij dit het liefst tijdens het thuiswerken.

Thuiswerken

Je hebt tijdens het thuiswerken al flink wat uren achter je laptop gespendeerd. In het najaar werken we ook vanuit thuis en dat is hét perfecte excuus om in je garderobe te investeren. Heb je nog geen idee wat je in het najaar gaat dragen nu je thuis aan het werk ebnt? No worries, wij hebben uitgezocht wat de sterren voor jou in petto heeft.

1. Ram (21 maart t/m 19 april)

Je houdt van aandacht en doet er alles aan om niet op de achtergrond te verdwijnen, Ram. Je vindt de spotlight niet erg, hoe meer hoe beter. We hoeven aan jou niet uit te leggen wat hip is en niet, jij komt zelf met de trend. We kunnen dan ook van jou verwachten dat je supertrendy uitziet tijdens het thuiswerken.

2. Stier (20 april t/m 20 mei)

Je wilt nog niet dood gevonden worden in een T-shirt met vlekken of een versleten joggingbroek. Je weet dat het leven bedoeld is om écht te leven en je laat je niet weer weerhouden door het thuiswerken. We kunnen jou spotten in een zachte trui, perfect voor de koude dagen.

3. Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Als tweeling sta jij erom bekend dat je je makkelijk kunt aanpassen, vooral als het om de laatste trends gaat. We zullen je dan ook zien in de tie-dyetrend tijdens het thuiswerken.

4. Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Thuiszitten is geen probleem voor jou, Kreeft. Je bent een echte homebody en geniet van al die momenten thuis. Je draagt gerust comfortabele loungewear thuis, poespas hoeft allemaal niet voor jou. Een hoodie gecombineerd met een joggingbroek is dan ook waar we jou in zullen vinden tijdens het thuiswerken.

5. Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Je bent erg gepassioneerd en creatief, Leeuw. Dit zullen we ook terug zien in je outfits. Je bent erg zelfverzekerd en gaat liever voor neutrale kleuren die chic ogen als het gaat om je outfit. Je hebt niet al te veel kleuren en gedoe nodig, want je weet al dat je er toch goed uitziet.

6. Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Comfortabel, maar ook fashionable. Dat is hoe we jou kunnen omschrijven, Maagd. Je houdt van leuke outfits, zonder dat het te veel moeite kost. We kunnen jou vinden in een warme vest, T-shirt en joggingbroek. Niet alleen tijdens het thuiswerken, maar ook als je van plan bent om de supermarkt te bezoeken. Jij bent de queen of comfort.

7. Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Je staat erom bekend dat je van de luxere dingen het leven kan genieten. We zullen jou niet tegenkomen in een oude verslonzen joggingbroek. Je aandacht gaat meer uit luxe loungewear, want daar kan je echt van genieten.

8. Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Als een echte schorpioen voeg jij altijd iets extra’s toe, wat je ook doet. Op gebied van mode houd je dan ook van extra. Tijdens het thuiswerken draag jij dan ook een one-shoulder top met bijpassende joggingbroek. It’s a Scorpio’s cozy dream come true.

9. Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Je marcheert op het ritme van je eigen trommel en geniet van alle aandacht die daarvan komt, Boogschutter. De tijgerprint-trend past dan ook bij je karakter en zullen we jou in spotten tijdens het thuiswerken.

10. Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Je staat erom bekend dat je een workaholic bent, Steenbok. Daarom is comfort tijdens het thuiswerken de key voor jou, naast je favoriete blue-lightfilter-bril  en cafeïne. Tijdens het thuiswerken ben je te vinden in een monochrome set in de hottest kleur van het seizoen.

11. Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Als een échte Waterman sta jij bekend om je free-spirited en filosofische mindset. Je draagt het liefst de meest aparte dingen en je bent een grote liefhebber van grafische T-shirts, zo kun jij ook meteen je persoonlijkheid laten zien. We kunnen jou dan ook in niets anders vinden tijdens het thuiswerken, Waterman.

12. Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Dromerig, kunstzinnig en vrouwelijk is hoe we jou kunnen omschrijven, Vissen. Je bent een grote liefhebber van lichte tinten en vindt het niet erg om daarin te investeren. Een paarse trui zorgt voor elke Vissen dat het thuiswerken wat leuker wordt.

Lees ook: Trend alert: dit najaar zien we veel trendy loungewear en wij zijn fan.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Fall ready – Dit draag jij tijdens het thuiswerken volgens je sterrenbeeld
Sluiten