Alex Ebbers
Alex Ebbers Fashion 19 jul 2019

Tie dye is hot en dit zijn de leukste jurkjes met het retro printje

Tie dye is hot. Het retro printje duikt weer overal op en we snappen wel waarom; het is dé perfecte zomerprint. Want zeg nou zelf: je wordt er toch meteen blij van?

Jurkjes met tie dye print

Omdat wij geen genoeg van tie dye kunnen krijgen én omdat volgende week de zon zich weer vaker laat zien (op hoop van zegen), zetten we een aantal gezellige jurkjes met de print op een rijtje.

1. Blauw jurkje – €25,99

Als je met je hoofd in de wolken wilt lopen, is dit het jurkje voor jou. Het item schreeuwt zomer en gecombineerd met spierwitte sneakers met witte sokjes erin ben je een wandelend zonnestraaltje.

jurkje tie dye

2. Donkerblauw jurkje – €7,99

Houd je het liever wat subtieler met een klein tie dye detail? Dan is dit (mega goedkope) jurkje vast meer jouw ding. Combineer ‘m bijvoorbeeld met een spijkerjas en docs voor een stoere look.

tie dye jurkje

3. Pastelkleurig jurkje – €29,95

Is schattig jouw tweede naam? Dan draag je onderstaand tie dye jurkje met witte sneakers, een paar gezellige kettinkjes en een scrunchie. De perfecte festival look is geboren.

tie dye jurkje

4. Zwart-witte jurk – €9,99

Toch niet zo van de kleur? Met onderstaande zwart-witte jurk zie je er classy uit én maak je toch een statement. Daarnaast is het jurkje dankzij de lange mouwen perfect voor wanneer de zon zich weer even verschuilt. Ook al geven we daar natuurlijk stiekem liever niet aan toe..

tie dye jurk

5. Groene tie dye jurk – €99

Voor wie klaar is voor dromerige zomeravonden op een terras, is dit jurkje perfect. Wij zien onszelf hier al in rondfladderen met een rood wijntje in de hand.

tie dye jurkje

Dit vind je ook interessant:
Het Ibiza jurkje geeft je deze lente en zomer het ultieme zomergevoel

Reageer op artikel:
Tie dye is hot en dit zijn de leukste jurkjes met het retro printje
Sluiten