Tiger King: 23 bizarre dingen die je niet zag in de Netflix documentaire

We kunnen inmiddels wel concluderen dat Tiger King de meest bizarre documentaire op Netflix is. Na iedere aflevering denk je dat het niet gekker kan, maar toch zit je een uurtje later met nog grotere ogen voor de televisie. En het stopt niet nadat je alle afleveringen gezien hebt. Het internet vult zich namelijk met nog meer verhalen die je bijna niet kunt geloven.

Tiger King gaat over Joe Exotic, hij heeft een eigen dierentuin met daarin voornamelijk grote katachtigen. De manier waarop hij deze hele onderneming runt is al een show waard, maar dit is pas het begin.

De meeste bizarre documentaire op Netflix

Joe is waarschijnlijk de meest unieke en extravagante man die je ooit gaat leren kennen. Hij heeft een bijzondere kijk op de wereld en doet alles op zijn eigen manier. Dat is ook de reden dat hij nu vastzit. Joe moet 22 jaar zitten omdat hij het centrale figuur is in een complot om Carole Baskin te vermoorden. Zij is een activiste en heeft een eigen “rescue” park voor wilde dieren.

De twee hebben een intense hekel aan elkaar, maar de strijd gaat veel verder dan dit duo. De wereld van privé dierentuinen zit vol kleurrijke karakters die geen grenzen kennen. In Tiger King leren we ze allemaal kennen en vallen we van de ene verbazing in de ander. Een absolute must-see.

Hoewel je Netflix je in Tiger King overlaadt met bizarre gebeurtenissen, is dit nog lang niet alles. Er zijn nog zoveel knotsgekke dingen waar we niets van weten. Gelukkig verschijnen er op het internet steeds meer verhalen van mensen die op verschillende manieren betrokken waren bij dit bizarre verhaal.

Bizarre Tiger King feiten

Eén van hen is Robert Moor. Hij werkte vier jaar lang aan een podcast en een artikel over de strijd tussen Joe en Carole. In die periode verbleef hij ook een hele week in de dierentuin van Joe. Hij sprak met nagenoeg iedereen die je in de serie voorbij ziet komen en was later ook aanwezig bij de rechtszaak. Onlangs onthulde hij op Twitter een groot aantal bizarre feiten en gebeurtenissen. Kijk, lees en geniet.

Tiger King zit dus nog vol met andere verrassingen.

Bored Panda

Reageer op artikel:
Tiger King: 23 bizarre dingen die je niet zag in de Netflix documentaire
Sluiten